Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές με Ξαβιέ! (vid)

Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές με Ξαβιέ! (vid)

Νίκος Αθανασίου
Παναθηναϊκός: Προχωρημένες επαφές με Ξαβιέ! (vid)

bet365

Ο 28χρονος ποδοσφαιριστής της Τοντέλα, Αντόνιο Ξαβιέ, είναι ο εξτρέμ του οποίου την υπόθεση έχει προχωρήσει ο Παναθηναϊκός!

Ο Παναθηναϊκός, όπως έχουμε αναφέρει, είχε εδώ και καιρό μία προχωρημένη υπόθεση για την ενίσχυση στους εξτρέμ και αυτός δεν είναι άλλος από τον 28χρονο μεσοεπιθετικό της Τοντέλα, Αντόνιο Ξαβιέ, ο οποίος μένει ελεύθερος στο φινάλε της σεζόν στην Πορτογαλία. Το όνομά του έφερε στην δημοσιότητα ο ΣΠΟΡΦΜ 94.6, αναφέροντας πως βρίσκεται στην κορυφή της λίστας του Τσάβι Ρόκα!

Ο Ισπανός τεχνικός διευθυντής όντως έχει ξεχωρίσει τον Ξαβιέ και σύμφωνα με πληροφορίες η απόκτησή του βρίσκεται σε πάρα πολύ καλό δρόμο από το Τριφύλλι. Σύμφωνα, μάλιστα, με κάποιες άλλες πηγές από την Ιβηρική, η απόκτησή του θα ανακοινωθεί μόλις ολοκληρωθεί στο τέλος του μήνα η σεζόν στην Πορτογαλία.

Ο Ξαβιέ αγωνίζεται στο αριστερό άκρο της επίθεσης και φημίζεται για τις αποφάσεις του στο επιθετικό τρίτο. Οι αριθμοί του μαρτυρούν την σημαντική του συνεισφορά, κυρίως σε ασίστ.

Την προηγούμενη σεζόν σε 38 ματς, είχε 7 γκολ και 10 ασίστ ενώ την αγωνιστική περίοδο 2017-2018 κατέγραψε 11 ασίστ! Στο φετινό πρωτάθλημα έχει παίξει σε 26 παιχνίδια με την φανέλα της Τοντέλα και μετρά 1 γκολ και 2 ασίστ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα