ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι Πασχαλάκης, Ίνγκασον ενόψει Άρη

ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι Πασχαλάκης, Ίνγκασον ενόψει Άρη

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Αμφίβολοι Πασχαλάκης, Ίνγκασον ενόψει Άρη

bet365

Αμφίβολη παραμένει η συμμετοχή των δύο ποδοσφαιριστών του ΠΑΟΚ στον τελευταίο αγώνα της σεζόν 2019-20 κόντρα στον Άρη για τη 10η αγωνιστική των playoffs.

Στην τελευταία προπόνηση που θα πραγματοποιηθεί το πρωί του Σαββάτου (18/7) θα ξεκαθαρίσει η συμμετοχή του Αλέξανδρου Πασχαλάκη και του Ίνγκι Ινγκασον στην κυριακάτικη αναμέτρηση (20:00, PAOK TV) κόντρα στον Άρη.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Το πρόγραμμα της Παρασκευής (17.07) στη Νέα Μεσημβρία ήταν αφιερωμένο στο κομμάτι της τακτικής. Οι παίκτες δούλεψαν με τον προπονητή πάνω στην προσέγγιση της αναμέτρησης, την ανάπτυξη του παιχνιδιού και τις στατικές φάσεις.

Οι Ίνγκι Ίνγκασον , Αλέξανδρος Πασχαλάκης ακολούθησαν ατομικό πρόγραμμα και η συμμετοχή τους στο παιχνίδι κόντρα στον Άρη θα κριθεί στην τελευταία προπόνηση. Ο Λάζαρος Λάμπρου προπονήθηκε κανονικά με την ομάδα, ενώ ο Δημήτρης Πέλκας συνέχισε αποθεραπεία.

Το Σάββατο (18.07) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στο γήπεδο της Τούμπας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα