ΠΑΟΚ: Κι ο Πασχαλάκης μπήκε στα «πιτς»

ΠΑΟΚ: Κι ο Πασχαλάκης μπήκε στα «πιτς»

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Κι ο Πασχαλάκης μπήκε στα «πιτς»

bet365

Ένα ακόμα πρόβλημα αποκόμισε ο ΠΑΟΚ από το τελευταίο παιχνίδι των playoffs κόντρα στην ΑΕΚ, καθώς ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση.

Ο Έλληνας γκολκίπερ του ΠΑΟΚ ένιωσε ενοχλήσεις στη μέση, μετά από μία σύγκρουση με τον Μάρκο Λιβάγια κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης στο ΟΑΚΑ, με αποτέλεσμα την Πέμπτη (16/7) να υποβληθεί σε θεραπεία.

Μέσα στις επόμενες ώρες θα φανεί το κατά πόσο θα είναι διαθέσιμος για το τελευταίο παιχνίδι της χρονιάς κόντρα στον Άρη, κάτι που ισχύει και για τον Ίνγκι Ινγκασον, ο οποίος έκανε θεραπεία στο γυμναστήριο και την πισίνα.

Ο Αμπέλ Φερέιρα μπορεί να υπολογίζει στον Ομάρ Ελ Καντουρί , που εξέτισε την τιμωρία του κόντρα στην Ένωση και θα είναι στη διάθεση του Πορτογάλου τεχνικού για το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν.

Το πρόγραμμα της Πέμπτης (16.07) στη Νέα Μεσημβρία περιελάμβανε αποθεραπεία και αποκατάσταση για όσους ξεκίνησαν στην 11άδα κόντρα στην ΑΕΚ, ενώ οι υπόλοιποι δούλεψαν στο κομμάτι της κυκλοφορίας της μπάλας και την κατοχή, ενώ έμφαση δόθηκε και στα τελειώματα των φάσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα