Η ΑΕΛ πήγε τον Μπάτχα στο CAS (pic)

Η ΑΕΛ πήγε τον Μπάτχα στο CAS (pic)

Φώτης Καρακούσης
Η ΑΕΛ πήγε τον Μπάτχα στο CAS (pic)

bet365

Οι «βυσσινί» κατέφυγαν στο διεθνές δικαστήριο της Λοζάνης, ώστε να «σβήσουν» την απόφαση της FIFA υπέρ του Αλβανού χαφ που το 2018 ήταν για μερικές ημέρες παίκτης τους
Θυμάστε τον Ιντρίζ Μπάτχα; Μάλλον δύσκολα, καθώς το καλοκαίρι 2018 έγινε για μερικές μόνο ημέρες παίκτης της ΑΕΛ. Για την ακρίβεια στις 28 Ιουνίου οι «βυσσινί» ανακοίνωσαν την απόκτηση του Αλβανού χαφ, μερικές ημέρες μετά ήρθε στην Ελλάδα για λογαριασμό τους, όμως στις 3 Ιουλίου έγινε γνωστό πως η συμφωνία «χάλασε».
Οχι για αγωνιστικούς ή ιατρικούς λόγους, αλλά επειδή η ομάδα έκανε γνωστό πως διέρρευσαν στα social media μία φωτογραφία του ποδοσφαιριστή, όπου σχημάτιζε με τα χέρια το σύμβολο της «Μεγάλης Αλβανίας».Μάλιστα έδωσε τότε στη δημοσιότητα και το sms που έστειλε ο εκείνη την εποχή της τεχνικός της διευθυντής Βασίλης Βάνης, στον εκπρόσωπο του Μπάτχα.
Τα χρόνια πέρασαν, αλλά φαίνεται πως το θέμα δεν έληξε. Ο παίκτης προσέφυγε στη FIFA και ζήτησε την καταβολή όλων των χρημάτων που προβλέπονταν από το συμβόλαιό του με την ΑΕΛ, που είχε τριετή διάρκεια και υπολογίζονται σε λίγο περισσότερα από 200.000 ευρώ. Το αρμόδιο όργανο της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας τον δικαίωσε, όμως οι «βυσσινί» είναι αποφασισμένοι να δικαιωθούν.
Αρχικά απέρριψαν την πρότασή του για συμβιβασμό, όταν τους μετέφερε πως μπορούν να του καταβάλουν το ήμισυ του ποσού που του επιδικάστηκε και ύστερα προσέφυγαν στο CAS, ώστε να κερδίσουν την υπόθεση.
Οπως ανακοινώθηκε θα εκδικαστεί στις 21 Ιουλίου (την ερχόμενη Τρίτη) και η ΑΕΛ τονίζει πως είναι άδικο να επιδικαστούν χρήματα στον 28χρονο χαφ, αφού από το καλοκαίρι του 2018 και μετά αγωνίστηκε σε διάφορες ομάδες (Φλαμουρτάρι, Τίρανα) και αυτόματα ζητά να πληρωθεί από δύο συμβόλαια, κάτι που δεν προβλέπεται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα