Σίμος: «Η δυναμική και η ιστορία του ΟΦΗ καθορίζουν τις απαιτήσεις» (vid)

Σίμος: «Η δυναμική και η ιστορία του ΟΦΗ καθορίζουν τις απαιτήσεις» (vid)

Gazzetta team
Σίμος: «Η δυναμική και η ιστορία του ΟΦΗ καθορίζουν τις απαιτήσεις» (vid)

bet365

Ο τεχνικός του ΟΦΗ μίλησε για τον ένα χρόνο παρουσίας του στην ομάδα δίνοντας το στίγμα για την επόμενη μέρα.

Αναλυτικά όσα είπε ο Γιώργος Σίμος στην κάμερα του ΟΦΗ TV:

Για τη χρονιά στον ΟΦΗ: «Όλες οι στιγμές για μένα είναι σπουδαίες. Η καθημερινότητα είναι πολύ όμορφη. Υπάρχουν πολλές στιγμές που μπορώ να θυμηθώ, κάποιες νίκες με Παναθηναϊκό και ΑΕΚ, το παιχνίδι με τη Λαμία με το οποίο πήγαμε στα πλέι οφ και βγήκαμε στα προκριματικά του Europa League. Αλλά και οι δύσκολες στιγμές, γιατί μέσα από αυτές μαθαίνουμε και μεγαλώνουμε. Είχαμε σταθερότητα και τις καλές και τις δύσκολες στιγμές. Είναι λογικό που συνέβησαν και οι άσχημες στιγμές. Περιμέναμε να έχουμε τα πάνω και τα κάτω μας και γινόμαστε δυνατότεροι. Το πρόσημο είναι θετικό. Στα πλέι οφ παρότι τα αποτελέσματα δεν ήταν αυτά που θέλαμε, ήμασταν ανταγωνιστικοί και τώρα ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε για να γίνουμε πιο ανταγωνιστικοί».

Για το αν από την αρχή είχαν αυτό το πράγμα που βλέπουμε τώρα από τον ΟΦΗ στο μυαλό τους: «Από την πρώτη μέρα αυτά που είχα πει νομίζω τα έχουμε εκπληρώσει. Να κάνουμε το καλύτερο που μπορούμε, να είμαστε ο εαυτός μας και ότι να είμαστε όλοι μαζί μια οικογένεια. Νομίζω όλα αυτά έγιναν. Το σημαντικό είναι η συνέπεια, η συνέχεια, η βελτίωση και η εξέλιξη. Πάνω σε αυτό δουλεύουμε για την επόμενη σεζόν. Είναι η ευθύνη του καθενός μας γιατί η δυναμική και η ιστορία του ΟΦΗ καθορίζουν τις απαιτήσεις και τις προσδοκίες. Οι ανθρώπινες σχέσεις στην ομάδα είναι δυνατές και νομίζω πως είμαστε στο σωστό δρόμο και θα έρθουν καλύτερες μέρες».

Για το πόσο διαφορετικός είναι ο ίδιος μετά από ένα χρόνο: «Κάποιες φορές οι συνθήκες μα κάνουν διαφορετικούς αλλά γρήγορα πρέπει να το καταλαβαίνουμε και να επιστρέφουμε στον εαυτό μας. Δεν πρέπει να αλλάξουμε τον χαρακτήρα μας. Αντιθέτως πρέπει να δουλέψουμε περισσότερο, να εμπιστευτούμε και να αγαπήσουμε περισσότερο τον διπλανό μας και μέσα από αυτό θα έρθουν καλύτερες μέρες. Σίγουρα είμαι πιο ώριμος. Είναι μια χρονιά με μεγαλύτερη εμπειρία, η κάθε μέρα μου έδωσε περισσότερα. Προσπάθησα με όλα τα παιδιά στο τεχνικό επιτελείο να διαχειριστούμε κάθε στιγμή. Νομίζω τα καταφέραμε καλά, αλλά πάντα υπάρχει και καλύτερα. Του χρόνου θα είναι άλλη μια πρόκληση. Αν φέτος ο στόχος ήταν να ξανασυστηθούμε στην κατηγορία, του χρόνου πρέπει να γνωριστούμε καλύτερα».

Τέλος ο Σίμος έστειλε και τις ευχαριστίες του: «Ευχαριστώ όλους τους ανθρώπους που δουλεύουν στο γήπεδο, στο προπονητικό κέντρο, στα γραφεία, ευχαριστώ τη διοίκηση με την οποία έχουμε κάτι παραπάνω από μια επαγγελματική σχέση. Μας δίνει σταθερότητα. Ευχαριστώ την οικογένεια Μπούση που μας στηρίζει. Ευχαριστώ όλο το τεχνικό επιτελείο, τους παίκτες ακόμα και αυτούς που δεν είναι μαζί μας. Χωρίς αυτούς δεν θα γινόταν τίποτα. Δώσανε τα πάντα ανεξαρτήτου ηλικίας, παρότι τους ζητήθηκε κάτι καινούργια και να ευχαριστήσω τη γυναίκα μου τη Νατάσα. Ήταν δύσκολη χρονιά λόγω της απόστασης, αλλά μου έδωσε πολύ δύναμη και θα έρθουν και καλύτερες μέρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα