ΠΑΣ Γιάννινα: Κοιτάει στο εξωτερικό για την άμυνα

Θοδωρής Βασίλης
ΠΑΣ Γιάννινα: Κοιτάει στο εξωτερικό για την άμυνα

bet365

Στον ΠΑΣ Γιάννινα έχουν καταθέσει πρόταση σε κεντρικό αμυντικό από το εξωτερικό και περιμένουν την απάντησή του. Αργούν οι ανακοινώσεις για τις ανανεώσεις.

Μπορεί στον ΠΑΣ Γιάννινα να περιμένουν και το τυπικό μέρος για την επικύρωση της ανόδου στην Super League, αυτό όμως δεν τους εμποδίζει να σχεδιάζουν την ομάδα της νέας σεζόν.

Στο πλαίσιο αυτό ο Γιώργος Χριστοβασίλης εκτός από τις προτάσεις ανανέωσης που έχει καταθέσει στους ποδοσφαιριστές που λήγουν τα συμβόλαιά τους, έχει ξεκινήσει και την διαδικασία εύρεσης ποδοσφαιριστών που θα ενισχύσουν τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Όπως είναι ήδη γνωστό, παρελθόν από την ομάδα αποτελεί ο Σεργκελασβίλι, ενώ αντίθετα ο Στέφανος Σιόντης θα είναι ο πρώτος που θα ανανεώσει. Την ίδια ώρα, σύμφωνα με πληροφορίες για την θέση του κεντρικού αμυντικού οι Ηπειρώτες έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εξωτερικό όπου έχει βρεθεί υποψήφιος στόχος.

Μάλιστα, ο εν λόγω παίκτης έχει δεχτεί και πρόταση από τον ΠΑΣ Γιάννινα ο οποίος περιμένει την απάντησή του. Κινήσεις γίνονται και για την θέση του τερματοφύλακα όπου θα αποκτηθεί παίκτης που θα ανεβάσει ακόμα περισσότερο τον συναγωνισμό κάτω από τα γκολπόστ.

Αυτό πάντως που είναι σε θέση να γνωρίζει το gazzetta.gr είναι πως πρόθεση του Γιώργου Χριστοβασίλη είναι να ξεκινήσει τις ανακοινώσεις με κάποιο από τα νέα αποκτήματα γι αυτό και δεν αποκλείεται να καθυστερήσουν οι ανακοινώσεις των ανανεώσεων.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα