ΔΕΙΤΕ ΤΑ LIVE
Πετράκης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου» (vid)

Πετράκης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου» (vid)

Πετράκης: «Αξίζουν συγχαρητήρια στους παίκτες μου» (vid)

Συγχαρητήρια στους παίκτες του μοίρασε ο τεχνικός της Λαμίας, Γιώργος Πετράκης ο οποίος ανέφερε πως είναι σπουδαίο για τεχνικό τιμ και ποδοσφαιριστές που βρίσκονται στην ομάδα αυτή.

Η Λαμία παρότι αγωνίστηκε με σημαντικά προβλήματα και δεν είχε και το βαθμολογικό κίνητρο, κατάφερε να κρατήσει το μηδέν στην αναμέτρηση με την Ξάνθη (0-0). Μετά το τέλος της αναμέτρησης ο Γιώργος Πετράκης μιλώντας στην κάμερα της ΕΡΤ μοίρασε συγχαρητήρια, αναφέροντας τα εξής: «Η αποβολή έπαιξε σημαντικό ρόλο. Όμως σήμερα μπορούμε να αναγνωρίσουμε πολλά πράγματα και κυρίως αυτό έχει να κάνει με το dna της ομάδας. Για εμένα οι παίκτες μου σήμερα -όσον αφορά τη θέληση, τη συγκέντρωση και το αμυντικό πλάνο, ήταν σε πολύ καλό επίπεδο και τους αξίζουν συγχαρητήρια. Έχουν βέβαια την εμπειρία να διαχειριστούν τέτοια παιχνίδια και αυτό με ευχαριστεί.

Θέλω να σταθώ στο κομμάτι της αλλαγής κατοχής, όπως και στο πόσο εύκολα χάνουμε τη μπάλα στην ανάκτηση. Αν βελτιώσουμε την εικόνα μας σε αυτά τα δύο, τότε θα έχουμε σίγουρα πολύ περισσότερες προϋποθέσεις για να πετύχουμε κάτι παραπάνω.

Είναι σπουδαίο να βρίσκεσαι στη Λαμία. Είτε ως ποδοσφαιριστής, είτε ως σταφ. Έχουμε όλοι μαζί κίνητρο πρώτα από όλα για τον σύλλογο. Όμως ακόμα πιο σημαντικό είναι να βρούμε και τα εσωτερικά κίνητρα για να γίνουμε καλύτεροι».