ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0

ΑΕΛ - Πανιώνιος 0-0

bet365

Ο Πανιώνιος αν κι έπαιζε από το 31' με 10 λόγω αποβολής του Ντομίνγκες, άντεξε στην πίεση της Λάρισας και με το 0-0, πήρε ένα πολύτιμο βαθμό και διατηρεί ελπίδες παραμονής. Μόνο νίκη πλέον το ζητούμενο στον... τελικό με τον Παναιτωλικό!

Σημαντικά παιχνίδια για την μάχη της σωτηρίας σήμερα και ένα από αυτά διεξήχθη στο AEL FC Arena. Η αδιάφορη βαθμολογικά ΑΕΛ υποδέχθηκε τον Πανιώνιο που καίγεται για βαθμούς, με τους «κυανέρυθρους» να καταφέρνουν να παίρνουν τον πολύτιμο βαθμό της ισοπαλίας κρατώντας το μηδέν. Με τον βαθμό αυτό οι «βυσσινί» έφτασαν τους 34 παραμένοντας στην 9η θέση, ενώ οι «κυανέρυθροι» πήγαν στους 22 και συνεχίζουν την μεγάλη τους προσπάθεια να παραμείνουν στην κατηγορία.

Γεμάτο συγκινήσεις το πρώτο ημίχρονο

Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή και το πρώτο ημίχρονο. Ένα πρώτο ημίχρονο που ήταν γεμάτο συγκινήσεις. Κανείς δεν λέει πως οι δύο ομάδες έπαιξαν μπαλάρα, αλλά σίγουρα προσπάθησαν και στο διάστημα αυτό είχαμε από μία τεράστια ευκαιρία για ΑΕΛ και Πανιώνιο, αλλά και μια αποβολή για τους φιλοξενούμενους.

Όλα ξεκίνησαν μετά την πρώτη διακοπή για να πάρουν ανάσες οι ποδοσφαιριστές. Αρχικά στο 31' ο Πανιώνιος έμεινε με δέκα παίκτες όταν αποβλήθηκε με αυστηρή δεύτερη κίτρινη ο Ντομίνγκες. Τέσσερα λεπτά αργότερα οι φιλοξενούμενοι παρότι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο έχασαν μοναδική ευκαιρία με τον Μπέρτο να σταματάει με εντυπωσιακή προβολή το σουτ του Λυμπεράκη από το ύψος της μικρής περιοχής. Η ΑΕΛ από την πλευρά της απάντησε στο 39' με τον Παπάζογλου να κάνει το σουτ, η μπάλα να κοντράρει και να σταματάει στο δοκάρι του Κότνικ, με αυτή να είναι και η τελευταία μεγάλη ευκαιρία του ημιχρόνου, αν όχι του ματς συνολικά.

Κράτησε το μηδέν ο Κότνικ

Στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός του αγώνα έπεσε σε μεγάλο βαθμό, με την ΑΕΛ να μην μπορεί να εκμεταλλευτεί το ότι έπαιζε με παίκτη παραπάνω. Οι «βυσσινί» είχαν τον έλεγχο, προσπαθούσαν, αλλά όταν βρέθηκαν μπροστά στον Κότνικ είδαν τον τερματοφύλακα του Πανιωνίου να τους σταματάει. Έτσι φτάσαμε στο τέλος της αναμέτρησης με τις δύο ομάδες να παίρνουν από έναν βαθμό, που για τον Πανιώνιο μπορεί να αποδειχθεί και «χρυσός».

MVP: Θα βάζαμε τον Κότνικ. Ο τερματοφύλακας του Πανιωνίου σε ένα τόσο σημαντικό παιχνίδι για την ομάδα του ήταν σταθερότατος. Κράτησε το μηδέν με μεγάλες επεμβάσεις, ενώ δεν έχασε την παραμικρή έξοδο εμπνέοντας σιγουριά στους συμπαίκτες του.

Στο ύψος του: Ο Τόρζε προσπαθούσε συνέχεια να απειλήσει για την ΑΕΛ. Δεν τα κατάφερε, σε βαθμό να σκοράρει, αλλά σίγουρα έδειξε διάθεση και ήταν θετικότατος στον αγώνα αυτόν. Μαζί του και ο Μπέρτος που αμυντικά δεν έχασε την παραμικρή μάχη από τους αντιπάλους του, ενώ έσωσε και την ΑΕΛ με την εξαιρετική προβολή στο πρώτο.

Αδύναμος κρίκος: Δεν θα λέγαμε πως υπήρξε αδύναμος κρίκος στο ματς αυτό. Αν ήταν να βάλουμε θα βάζαμε τον Ντομίνγκες που αποβλήθηκε, ωστόσο η αποβολή του θα λέγαμε πως ήταν υπερβολική για δεύτερη κάρτα.

Η «γκάφα»: Εδώ δεν μπορούμε να βάλουμε τον Ντομίγκες καθώς αναφέρουμε πως ήταν αυστηρή η δεύτερη κίτρινη, αλλά άνετα μπαίνει το παλσέ του Λυμπεράκη στο πρώτο μέρος. Ναι ο Μπέρτος έκανε εξαιρετική προβολή, αλλά και ο νεαρός θα μπορούσε να το είχε κάνει καλύτερα.

Το «στραγάλι»: Μία φάση είχε ο Ζαχαριάδης, την αποβολή με δεύτερη κίτρινη του Ντομίνγκες και θα λέγαμε πως έκανε λάθος. Για δεύτερη κίτρινη την λες και υπερβολική, καθώς άφησε τον Πανιώνιο με 10 παίκτες μόλις από το 31'.

Το «ταμείο» του gazzetta.gr: Η ΑΕΛ ήθελε να κερδίσει για να μην αρχίσουν οι φωνές για περίεργα ματς, ο Πανιώνιος για να συνεχίσει την μεγάλη του μάχη για την παραμονή. Κανείς δεν μπόρεσε να σκοράρει σε ένα αποτέλεσμα που μπορεί να αφήσει και τις δύο ομάδες ικανοποιημένες.

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΑΕΛ (Μιχάλης Γρηγορίου): Κρίστινσον, Μπέρτος, Μάρκοβιτς, Ζίζιτς, Φιλίπ (79' Μούζεκ), Σεσέροβιτς, Αλί Γκαζάλ (46' Ηλιάδης), Βινίσιους (59' Πινακάς), Μιλοσάβλιεβιτς, Τόρζε, Παπάζογλου.

ΠΑΝΙΩΝΙΟΣ (Λεωνίδας Βόκολος): Κότνικ, Ρέντζας, Σταυρόπουλος, Ντομίνγκες, Σαραμαντάς, Παπανικολάου, Κόρμπος, Οικονομίδης, Μαξίμοβιτς(81' Παπαγεωργίου), Λυμπεράκης (61' Άρσε), Τσιλούλης.

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΣΤΟ AEL FC ARENA

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα