Κανονικά το Λαμία - Ξάνθη, αρνητικά και τα δεύτερα τεστ

Gazzetta team Gazzetta team
Κανονικά το Λαμία - Ξάνθη, αρνητικά και τα δεύτερα τεστ

bet365

Αρνητικά ήταν και τα δεύτερα τεστ για τον Covid – 19 στους παίκτες της Ξάνθης, κάτι που σημαίνει πως θα διεξαχθεί κανονικά το ματς της ακριτικής ομάδας στην Λαμία με την τοπική ομάδα.

Κανονικά θα διεξαχθεί ο αγώνας της Ξάνθης με την Λαμία. Τα επαναληπτικά τεστ για τον Covid – 19 στα οποία είχε υποβληθεί η αποστολή της Ξάνθης ήταν όλα αρνητικά.

Τα αποτελέσματα των ελέγχων γνωστοποίησε η ίδια η Ξάνθη με ανακοίνωσή της. Να πούμε εδώ ότι το Σάββατο (4/7) είχε ανακοινωθεί θετικό κρούσμα σε ποδοσφαιριστή της ομάδας με αποτέλεσμα η αποστολή της ομάδας του Νίκου Καραγεωργίου να υποβληθεί σε δύο τεστ για τον ιό με τα αποτελέσματα να είναι αρνητικά.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της Ξάνθης:

Τα αποτελέσματα των επαναληπτικών έλεγχων για τον Covid – 19 που έγιναν το βράδυ της Κυριακής (5/7) στην αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας από το κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, ήταν όλα αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Gazzetta team
Gazzetta team