Ξάνθη: Ποδοσφαιριστής θετικός σε κορονοϊό!

Gazzetta team
Ξάνθη: Ποδοσφαιριστής θετικός σε κορονοϊό!

bet365

Η αποστολή της ομάδας βρίσκεται στον Βόλο και σήμερα (3/7) τα μέλη της θα υποβληθούν σε νέα τεστ. Δεν θα διεξαχθεί το προγραμματισμένο για αύριο (4/7) παιχνίδι της Λαμίας, που ίσως γίνει τη Δευτέρα (6/7).
Το πρώτο θετικό κρούσμα κορονοϊού στο ελληνικό ποδόσφαιρο είναι, δυστυχώς, γεγονός, καθώς παίκτης της Ξάνθης βρέθηκε θετικός στον Covid 19.
Την Τετάρτη (1/7) όλοι στην ομάδα υποβλήθηκαν σε τεστ, όμως σήμερα (3/7) ενημερώθηκαν πως υπάρχει ένας ποδοσφαιριστής που βγήκε θετικός, ο οποίος πάντως δεν είχε συμπεριληφθεί στην αποστολή για το ματς με τη Λαμία .
Αυτόματα όλοι όσο συμμετείχαν σε αυτή ενόψει του αυριανού αγώνα (4/7) εναντίον της ομώνυμης ομάδας, κλήθηκαν να μπουν σε καραντίνα και μετέβησαν αμέσως στο ξενοδοχείο της περιοχής της Νέας Αγχιάλου, που ούτως ή άλλως εκεί είχε προγραμματιστεί να καταλύσουν (δεν υπήρχαν διαθέσιμα καταλύματα στη Λαμία).
Εκεί, ακολουθώντας τις εντολές του ΕΟΔΥ, όλα τα μέλη της (αθλητές, προπονητικό τιμ, συνοδοί κτλ) της Ξάνθης θα παραμείνουν σε καραντίνα και θα υποβληθούν δύο φορές σε τεστ ανίχνευσης του κορονοϊου. Η πρώτη απόψε (3/7) και η άλλη την Κυριακή (5/7). Εφόσον τα αποτελέσματα βγουν αρνητικά, τότε θα μεταβούν στη Λαμία για να γίνει η αναμέτρηση, αφού εξυπακούεται πως δεν θα διεξαχθεί αύριο. Σε διαφορετική περίπτωση θα οριστεί στο άμεσο μέλλον.
Κλιμάκιο του ΕΟΔΥ έχει ήδη ξεκινήσει από τη Θεσσαλονίκη με προορισμό το ξενοδοχείο, ώστε να έρθει σε επικοινωνία με τους ανθρώπους της ομάδας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα