Ξάνθη: Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό

Νίκος Μαρούδας
Ξάνθη: Αρνητικά τα τεστ για τον κορονοϊό

bet365

Τα αποτελέσματα από τα τεστ κορονοϊού που έγιναν στη Ξάνθη την Παρασκευή βγήκαν αρνητικά με όλους στην ομάδα να περνούν από νέα και την Κυριακή.

Θετικά νέα στη Ξάνθη, καθώς τα τεστ για τον κορονοϊό που έκαναν οι ποδοσφαιριστές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο την Παρασκευή βγήκαν αρνητικά. Στην ομάδα χτύπησε... συναγερμός, μετά την είδηση που βγήκε την Παρασκευή πως βρέθηκε θετικός στον ιό ποδοσφαιριστής της ομάδας.

Αμέσως η Super League ανέβαλε το παιχνίδι με την Λαμία που ήταν προγραμματισμένο για το Σάββατο και το πήγε Δευτέρα. Οι ποδοσφαιριστές της ομάδας, όπως και το τεχνικό επιτελείο, θα περάσουν από νέα τεστ κορονοϊού και την Κυριακή, τα αποτελέσματα των οποίων θα βγουν την Δευτέρα.

Η ανακοίνωση της Ξάνθης:

«Τα αποτελέσματα των νέων τεστ για τον κορωνοϊό στα οποία υποβλήθηκε η αποστολή της Ξανθιώτικης ομάδας το βράδυ της Παρασκευής από κλιμάκιο του ΕΟΔΥ, βγήκαν όλα αρνητικά και την Κυριακή θα υπάρξει νέος επαναληπτικός έλεγχος, σύμφωνα με το πρωτόκολλο».

Η ανακοίνωση της Super League:

«Σε συνέχεια ενημέρωσης από την ΠΑΕ Α.Ο. Ξάνθη, ανακοινώνεται ότι όλα τα αποτελέσματα των προβλεπόμενων ελέγχων για COVID-19, τα οποία πραγματοποιήθηκαν χθες Παρασκευή σε όλους, ήταν αρνητικά.

Οι έλεγχοι θα επαναληφθούν την Κυριακή, όπως ακριβώς ορίζει το Πρωτόκολλο Διεξαγωγής Αγώνων Super League 1 από 30/6/2020».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα