Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον μου είπε να χτυπήσω το φάουλ»

Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον μου είπε να χτυπήσω το φάουλ»

Gazzetta team
Μιχαηλίδης: «Ο Ίνγκασον μου είπε να χτυπήσω το φάουλ»

bet365

Ο Γιάννης Μιχαηλίδης, μίλησε για το απευθείας φάουλ - γκολ που πέτυχε κόντρα στον ΟΦΗ, τονίζοντας πως ο Ίνγκασον τον ώθησε σε αυτή την εκτέλεση.

Αναλυτικά όσα είπε στη κάμερα της Nova:

Για το υπέροχο γκολ με φάουλ που σημείωσε: «Δουλέψαμε στη συγκεκριμένη φάση και βγήκε στο παιχνίδι!»

Για τον στόχο του με τον ΠΑΟΚ: «Όταν ξεκινάς από τις ακαδημίες, ο στόχος σου είναι να φτάσεις στην πρώτη ομάδα και να πρωταγωνιστήσεις όσο μπορείς, ξέρω είναι δύσκολο αλλά βήμα βήμα ανταμείβεσαι».

Για τις δυσκολίες: «Είναι δύσκολο από την Κ-19 να πας στην πρώτη ομάδα, είναι μεγάλη διαφορά σε ταχύτητα. Σε βοηθάνε οι συμπαίκτες σου που είναι υψηλού επιπέδου».

Για το τι θέλει στο μέλλον: «Να πρωταγωνιστήσω όσο μπορώ με την ομάδα και να καταφέρω ότι καλύτερο μπορώ».

Για το αποτέλεσμα: «Δεν είμαστε ευχαριστημένοι, αλλά κοιτάμε κάθε παιχνίδι ξεχωριστά. Τελείωσε, πήραμε την ισοπαλία, κοιτάμε μπροστά».

Για το τι έγινε και δεν πήγε καλά το παιχνίδι: «Όταν προηγείσαι από τα πρώτα λεπτά μετά υπάρχει χαλάρωση, χρειαζόταν συγκέντρωση».

Για τον στόχο του δεύτερου μέρους: «Θέλαμε να γυρίσουμε το παιχνίδι. Στόχος μας είναι κερδίζουμε κάθε παιχνίδι, θέλαμε να μπούμε μέσα και να γυρίσουμε το παιχνίδι».

Για το πως πήρε πάνω του την εκτέλεση του φάουλ: «Ξεκίνησε από τον Ίνγκασον να μου λέει να χτυπήσω το φάουλ. Όλοι μαζί καθόμασταν χτες στις εκτελέσεις, κι έτσι μου ζήτησαν να το εκτελέσω εγώ».

Για την συνέχεια: «Είναι δύσκολη η συνέχεια, πέρσι πήραμε αήττητο νταμπλ και φέτος είναι δύσκολη η κατάσταση».

Για την δεύτερη θέση: «Έχουμε δύσκολα παιχνίδια μπροστά μας, κάθε παιχνίδι για τη νίκη και ότι καταφέρουμε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα