Ολυμπιακός: Στο... κάδρο ξανά ο Πέπε για αντί-Καμαρά! (vid)

Ολυμπιακός: Στο... κάδρο ξανά ο Πέπε για αντί-Καμαρά! (vid)

Ολυμπιακός: Στο... κάδρο ξανά ο Πέπε για αντί-Καμαρά! (vid)

bet365

Το όνομα του Πέπε ή αλλιώς Πέδρο Φελίπε Φιγκεϊρέδο Ροντρίγκες φιγουράρει ψηλά στην λίστα του Πέδρο Μαρτίνς για αντί-Καμαρά. Η... σύνδεση με Σεμέδο και Καφού.
Ο 23χρονος Πέπε είναι μία περίπτωση παίκτη που παίζει ως «εξάρι» αλλά και «οκτάρι». Έχει συμβόλαιο έως το 2024 με τη Βιτόρια Γκιμαράες ενώ εμπλοκή στα δικαιώματά του έχει και η Μπενφίκα & γενικά δεν συνιστά τόσο... εύκολη περίπτωση. Φέτος είχε 42 ματς με 5 γκολ και 3 ασίστ και είναι ένας παίκτης που ξέρει και έχει ξεχωρίσει ξανά ο Μαρτίνς.

Με ύψος 1.83 μέτρα ο Πέπε έχει βγει από τις Ακαδημίες της Μπενφίκα και έχει παίξει και στη β' ομάδα της, όπως και στις Εστορίλ και Βιτόρια Γκιμαράες. Είναι παίκτης που έχει συνδεθεί ξανά και γραφτεί και πάλι για τον Ολυμπιακό.

Πρόκειται για μία επιλογή ως αντί-Καμαρά, με τον Αφρικανό να παραμένει εξαιρετικά πιθανό να πωληθεί, και μάλιστα με καλή μεταγραφή και πολλά χρήματα σε μεγάλη ομάδα. Συνεπώς, ο Ολυμπιακός θα πρέπει να είναι προετοιμασμένος για όλα τα ενδεχόμενα. Ο Πέπε είναι ένας παίκτης από το γραφείο του Ουλίσες Σάντος, μάνατζερ των Ρούμπεν Σεμέδο και Καφού ενώ στο παρελθόν ο Ολυμπιακός είχε τσεκάρει και την υπόθεση του μέσου Πελέ, που επίσης εκπροσωπείται από τον Σάντος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα