Εκτός αποστολής ο Τσιμίκας για να πάρει ανάσες

Gazzetta team
Εκτός αποστολής ο Τσιμίκας για να πάρει ανάσες

bet365

Χωρίς τον Κώστα Τσιμίκα, θα παραταχθεί ο Ολυμπιακός την Κυριακή (05/07, 21:30) στο ΟΑΚΑ απέναντι στον Παναθηναϊκό, στο πλαίσιο της 6ης αγωνιστικής της Super League.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι της Κυριακή (05/07, 21:30) με τον Παναθηναϊκό και ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε τους ποδοσφαιριστές που θα έχει στη διάθεσή του. Από την αποστολή απουσιάζει ο Κώστας Τσιμίκας, καθώς ο Πορτογάλος τεχνικός αποφάσισε να τον ξεκουράσει για τα επόμενα παιχνίδια, μιας και μέχρι τώρα δεν έχει λείψει λεπτό από την έναρξη των Play Off.

Ο Μαρτίνς δεν μπορεί επίσης να υπολογίζει στις υπηρεσίες του, Λάζαρ Ραντζέλοβιτς ο οποίος είχε ενοχλήσεις στη μέση και δεν χρησιμοποιήθηκε ούτως ή άλλως στο προηγούμενο παιχνίδι. Από την άλλη, στην 22αδα συμπεριλήφθηκε ο ο νεαρός χαφ Γιώργος Ξενιτίδης.

Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Ξενιτίδης, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιλιέρμε, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν, Ελ Αραμπί

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα