ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε τον Τσιλιγγίρη

Gazzetta team
ΑΠΟΕΛ: Ανακοίνωσε τον Τσιλιγγίρη

bet365

Ο 19χρονος γκολκίπερ υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με τον «Θρύλο» της Κύπρου
Παίκτης του ΑΠΟΕΛ και επίσημα είναι πλέον ο Απόστολος Τσιλιγγίρης. Ο 19χρονος γκολκίπερ που μέχρι πρότινος ήταν στον Αρη, μετέβη σήμερα (2/7) στην Κύπρο και υπέγραψε τριετές συμβόλαιο με την ομάδα. Οπου θα έχει για προπονητή τον Μαρίνο Ουζουνίδη.
ΑΝΑΛΥΤΙΚΑ Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ
Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ (ΔΗΜΟΣΙΑ) ΛΤΔ ανακοινώνει την έναρξη της συνεργασίας της με τον τερματοφύλακα Απόστολο Τσιλιγγίρη. Ο Απόστολος είναι γεννημένος στις 06/09/2000 (19 ετών) και παίρνει θέση στον κατάλογο Β´.
Η συνεργασία είναι τριετούς διαρκείας μέχρι και τον Μάιο του 2023.
Παρά το νεαρό της ηλικίας του, πέρσι με τη φανέλα του Άρη Θεσσαλονίκης κατάφερε να πάρει φανέλα βασικού σε 3 αγώνες της Super League και να βρίσκεται στον πάγκο για 11 αναμετρήσεις.
Είναι διεθνής με την Εθνική Ελλάδος Κ19.
Καλωσορίζουμε τον Απόστολο στον ΑΠΟΕΛ και του ευχόμαστε να πανηγυρίσει πολλούς τίτλους και ευρωπαϊκές επιτυχίες με την ασπίδα στο στήθος.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα