Ροντρίγκο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Ροντρίγκο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»

Gazzetta team
Ροντρίγκο: «Δεν έχει τελειώσει τίποτα»
Ο Ροντρίγκο Σοάρες μιλώντας μετά την ήττα του ΠΑΟΚ από την ΑΕΚ στην Τούμπα με 0-2 και τόνισε πως τίποτε δεν τελείωσε ακόμα στη μάχη της 2ης θέσης.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο μπακ της ομάδας της Θεσσαλoνίκης, Ροντρίγκο Σοάρες στο PAOK TV μετά την ήττα από την ΑΕΚ στα playoffs της Superleague

«Νομίζω ότι βάλαμε τα δυνατά μας, όταν παίζεις τέτοια παιχνίδια όμως, όπως κάναμε σε ολόκληρη τη σεζόν κάποια πηγαίνουν καλά, κάποια όχι. Ξέρουμε ότι δεν πρέπει να συμβαίνει σε αυτό το επίπεδο και τιμωρηθήκαμε καθώς η εμφάνισή μας δεν ήταν τόσο καλή, όσο στο προηγούμενο παιχνίδι.

Το αποτέλεσμα ήταν το χειρότερο δυνατό. Πρέπει να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το πρωτάθλημα με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και να πετύχουμε τον στόχο της δεύτερης θέσης. Είναι δύσκολο σίγουρα, γιατί θέλαμε να πάρουμε τη νίκη για να αυξήσουμε τη διαφορά μας από την ΑΕΚ, αλλά δεν ήταν εφικτό.

Ξέρουμε τι πρέπει να κάνουμε από εδώ και πέρα, δεν έχει τελειώσει τίποτα, έχουμε ακόμα πέντε παιχνίδια, έχουμε τους ίδιους βαθμούς τώρα και πρέπει να δώσουμε μάχη καθημερινά, καθώς έχουμε ακόμη ένα παιχνίδια εναντίον τους και κόντρα στις άλλες ομάδες επίσης».

SUPERLEAGUE NEWS FEED