ΠΑΟΚ: Επέκταση «άνευ όρων» με το βλέμμα στο μέλλον

ΠΑΟΚ: Επέκταση «άνευ όρων» με το βλέμμα στο μέλλον

ΠΑΟΚ: Επέκταση «άνευ όρων» με το βλέμμα στο μέλλον

bet365

Ο ΠΑΟΚ έκλεισε τις δύο σημαντικές εκκρεμότητες που είχε με την επέκταση των συμβολαίων συνεργασίας με τους Αντρέ Βιεϊρίνια και Χοσέ Μαουρίσιο ως τα τέλη Ιουλίου.

Πρώτα ο Βραζιλιάνος μέσος και ακολούθως ο Πορτογάλος αρχηγός του ΠΑΟΚ συμφώνησαν για την επέκταση των συμβολαίων τους μέχρι το τέλος της φετινής αγωνιστικής περιόδου κάτι που σημαίνει ότι θα είναι διαθέσιμοι για τα επόμενα παιχνίδια των playoffs.

Η εκκρεμότητα που αφορούσε την επέκταση του συμβολαίου συνεργασίας μεταξύ του ΠΑΟΚ και του Αντρέ Βιεϊρίνια ως το τέλος της τρέχουσας σεζόν επιτεύχθηκε άμεσα στην κουβέντα που είχε με τον ισχυρό άνδρα της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, Ιβάν Σαββίδη.

Ο 34χρονος άσος γνωρίζει καλύτερα από κάθε άλλο τι σημαίνει ο ΠΑΟΚ, ξέρει τις ιδιαιτερότητες και δέχτηκε τη μίνι ανανέωση δείχνοντας πως το πιο σημαντικό πράγμα αυτή την στιγμή δεν είναι το δικό του συμβόλαιο, αλλά το πως θα καταφέρει η ομάδα να κατακτήσει τη 2η θέση, που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League.

Γι’ αυτό επέλεξε, όπως και ο Χοσέ Μαουρίσιο, να μη βάλει όρους και αποδέχθηκε την πρόταση που του έγινε από τη διοίκηση ανανεώνοντας ως το τέλος του Ιουλίου.

Οι υποθέσεις Βιεϊρίνια και Μαουρίσιο έκλεισαν προς το παρόν, ωστόσο ο φάκελος τους θα ανοίξει εκ νέου με το τέλος των φετινών αγωνιστικών υποχρεώσεων, όπου και θα συζητηθεί η πιθανή επέκταση της συνεργασίας τους και για τα επόμενα χρόνια.

Τι ισχύει με τον Μάτος

Σ’ ότι αφορά τον Λέο Μάτος υπάρχει αυτόματη επέκταση βάσει των συμμετοχών. O έμπειρος Βραζιλιάνος αμυντικός έπιασε τις 30 συμμετοχές, που προέβλεπε η σχετική ρήτρα (μετράει 32 συμμετοχές) και απομένει να φανεί αν θα παραμείνει ενεργό και στην νέα αγωνιστική περίοδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα