Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

Δημήτρης Τομαράς
Ολυμπιακός: Με Βαλμπουενά στην αποστολή για το ματς με τον ΟΦΗ

bet365

Το όνομα του Ματιέ Βαλμπουενά βρίσκεται ξανά στις επιλογές του Πέδρο Μαρτίνς, που έβγαλε την αποστολή για το παιχνίδι με τον ΟΦΗ το βράδυ της Τετάρτης.
Με προπόνηση που έγινε στο Αθλητικό Κέντρο του Ρέντη το απόγευμα της Τρίτης ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Ολυμπιακού για την αναμέτρηση της 5ης αγωνιστικής των Play-offs της Super League, κόντρα στον ΟΦΗ. Αμέσως μετά ο Πέδρο Μαρτίνς ανακοίνωσε την αποστολή για τον αγώνα που θα διεξαχθεί στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» την Τετάρτη (Novasports1HD, 21:30). Στην αποστολή επανήλθε ο Βαλμπουενά.
Αναλυτικά η αποστολή: Σα, Αλέν, Τζολάκης, Ομάρ Ελαμπντελαουί, Γκασπάρ, Τοροσίδης, Παπαδόπουλος, Σεμέδο, Μπα, Σισέ, Τσιμίκας, Καφού, Καμαρά, Μπουχαλάκης, Γκιγιέρμε, Ραντζέλοβιτς, Μασούρας, Λοβέρα, Μπρούνο, Φορτούνης, Βαλμπουενά, Χασάν και Ελ Αραμπί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα