Τελικός παραμονής στη Νέα Σμύρνη

Θοδωρής Βασίλης
Τελικός παραμονής στη Νέα Σμύρνη

bet365

Το τελευταίο του χαρτί για την παραμονή παίζει ο Πανιώνιος κόντρα στην Ξάνθη, την ώρα που στο άλλο ματς ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό των πολλών προβλημάτων.

Στη Νέα Σμύρνη ο Πανιώνιος ξέρει καλά πως άλλο αποτέλεσμα πέρα από τη νίκη ελαχιστοποιεί τις ελπίδες του για την παραμονή στην κατηγορία. Οι «κυανέρυθροι» προέρχονται από το σπουδαίο τρίποντο επί της Λαμίας σε ένα ματς που προκάλεσε πολλές συζητήσεις. Το ευχάριστο για τον Λεωνίδα Βόκολο, ο οποίος έχει μεταμορφώσει τον Πανιώνιο αφού είναι αήττητος σε τέσσερα ματς στον πάγκο, είναι η επιστροφή των Αραμπούλι και Τσιλούλη και πλέον έχει επιπλέον από μία επιλογές στην επιθετική γραμμή. Από την πλευρά της η Ξάνθη ταξίδεψε στην Αθήνα γνωρίζοντας πως κρατάει την τύχη στα χέρια της. Η ακριτική ομάδα επικράτησε του Ατρόμητου με 1-0 στο εξ' αναβολής παιχνίδι της πρώτης αγωνιστικής των play out και και ξεπέρασε τον Παναιτωλικό και βρίσκεται σε θέση σωτηρίας. Η Ξάνθη είναι στο +4 από τον Πανιώνιο και γνωρίζει πως ακόμα και η ισοπαλία της κάνει. Επιστρέφουν Αμπαντ και Κάστρο.

Στο άλλο ματς του Σαββάτου (27/6) ο ΟΦΗ φιλοξενεί τον Παναθηναϊκό σε ένα παιχνίδι χωρίς ουσιαστικό στόχο. Οι Κρητικοί μέχρι στιγμής έχουν μόνο ήττες στα τρία πρώτα ματς και θέλουν να σπάσουν το ρόδι κόντρα στο «τριφύλλι». Την ίδια ώρα ο Ηλίας Πουρσανίδης τόνισε για άλλη μια φορά πως ο ΟΦΗ είναι πανέτοιμος να φιλοξενήσει κόσμο στα παιχνίδια του. Χωρίς νέα αγωνιστικά προβλήματα ο Γιώργος Σίμος. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός ταξίδεψε στο Ηράκλειο θέλοντας να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από την εύκολη ήττα με 3-0 από τον Ολυμπιακό. Το κλίμα στην ομάδα δεν είναι και το καλύτερο ενώ υπήρξαν και φήμες πως ο Γιώργος Δώνης μπορεί να αποτελέσει παρελθόν λόγω των δηλώσεων του. Για τον λόγο αυτό αποφάσισε για το υπόλοιπο των play offs να μιλάει ο συνεργάτης του Μάκης Αγγελίνας. Με πολλά προβλήματα η αποστολή αφού οι Δώνης, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον έπαιξαν το τελευταίο τους παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, την ώρα που ο Νούνες βρίσκεται προς αποχώρηση, ενώ οι Πούγγουρας και Νατζ είναι τραυματίες. Επιστρέφει ο Περέα.

ΣΥΝΟΠΤΙΚΑ ΤΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ

Σάββατο (27/6)

19:15 Πανιώνιος - Ξάνθη (NS1)
2130 ΟΦΗ - Παναθηναϊκός (NS2)

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα