Παναθηναϊκός: Με Περέα και... άμυνα ανάγκης στην Κρήτη

Παναθηναϊκός: Με Περέα και... άμυνα ανάγκης στην Κρήτη

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Με Περέα και... άμυνα ανάγκης στην Κρήτη

bet365

Με δεδομένα προβλήματα και απουσίες από το ρόστερ ο Παναθηναϊκός θα ταξιδέψει στην Κρήτη για το ματς με τον ΟΦΗ στην 4η αγωνιστική των playoffs της φετινής Super League.

Με τους Δώνη, Ζαχίντ, Ινσούα και Γιόχανσον να έχουν παίξει το τελευταίο τους παιχνίδι με την πράσινη φανέλα, τον Νούνες να βρίσκεται προς αποχώρηση και τους Πούγγουρα - Νατζ τραυματίες, οι «πράσινοι» θα βρεθούν στο Ηράκλειο με αποστολή... ιδιαίτερων συνθηκών.

Ειδικά στην άμυνα η κατάσταση είναι αρκετά άσχημη με μόλις πέντε διαθέσιμους ποδοσφαιριστές... Επιστρέφει για την επίθεση ο Περέα.

Στην προπόνηση της Παρασκευής οι «πράσινοι» έκαναν προθέρμανση, έπαιξαν κορόιδο και έπειτα έκαναν παιχνίδι στο μισό γήπεδο. Ατομικό έκαναν οι Νατζ, Νούνες, Γιόχανσον, Ινσούα και Πούγγουρας.

Αναλυτικά:

Διούδης, Ξενόπουλος, Χριστογεώργος, Κολοβέτσιος, Σένκεφελντ, Χατζηθεοδωρίδης, Θεοχάρης, Ζαγαρίτης, Κολοβός, Χατζηγιοβάνης, Μπουζούκης, Κουρμπέλης, Αγιούμπ, Ανουάρ, Αθανασακόπουλος, Αλεξανδρόπουλος, Σερπέζης, Μακέντα, Περέα, Καμπετσής.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού για τον αυριανό αγώνα στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ. #Panathinaikos #paofc2019_20 #squadlist #ofipao #slgr #playoffs

Δημοσιεύτηκε από Panathinaikos FC / ΠΑΕ Παναθηναϊκός στις Παρασκευή, 26 Ιουνίου 2020

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα