ΠΑΟΚ: Αμπέλ ημίχρονο – Φερέιρα τελικό

ΠΑΟΚ: Αμπέλ ημίχρονο – Φερέιρα τελικό

ΠΑΟΚ: Αμπέλ ημίχρονο – Φερέιρα τελικό

bet365

Το gazzetta.gr καταγράφει τα δεδομένα της «επόμενης μέρας» στο στρατόπεδο του ΠΑΟΚ, με τον Αμπέλ Φερέιρα να είναι σε πρώτο πλάνο, χωρίς πάντως να έχει ληφθεί η οποιαδήποτε απόφαση για το μέλλον του.

Η φετινή πορεία των «ασπρόμαυρων», μετά από μια μυθική χρονιά όπου κατακτήθηκε ένα αήττητο πρωτάθλημα και ήρθε το πρώτο νταμπλ στην ιστορία του συλλόγου, χαρακτηρίζεται από το ξεκίνημά της «προβληματική».

Και χαρακτηρίζεται έτσι, όχι μόνο γιατί ήρθε από νωρίς ο αποκλεισμός στην Ευρώπη ή έσβησαν οι ελπίδες διεκδίκησης του πρωταθλήματος λίγο μετά την είσοδο στη νέα χρονιά, αλλά επειδή στο μεγαλύτερο κομμάτι της, ο Αμπέλ Φερέιρα δεν κατάφερε να παρουσιάσει στο χορτάρι μια ομάδα ικανή να υπερασπιστεί τους τίτλους της.

Ο αποκλεισμός από τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδας για μια ομάδα που έχει κατακτήσει τον τίτλο για τρία σερί χρόνια, ασφαλώς και μεγέθυνε τον προβληματισμό στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο, αλλά προς το παρόν «η κατάσταση αξιολογείται» και δεν υπάρχει καμία «εν θερμώ απόφαση». Το έχουμε ξαναγράψει, ο Ιβάν Σαββίδης έχει αλλάξει λογική και φιλοσοφία σε πολλά ζητήματα και θέματα που αφορούν την ομάδα.

Μοιάζει εύκολο να φορτωθούν στον Πορτογάλο τεχνικό όλες οι ευθύνες για τον αποκλεισμό από τον τελικό του κυπέλλου Ελλάδας. Το να «σταυρώσεις» τον προπονητή, πχ. για τις μαζεμένες αλλαγές στο β’ μέρος ή για οτιδήποτε άλλο δεν πήγε καλά, είναι το πιο εύκολο πράγμα στον κόσμο.

Ασφαλώς και ένα πολύ μεγάλο μερίδιο ευθύνης τον βαραίνει, αλλά τη δεδομένη χρονική στιγμή δεν τίθεται θέμα απομάκρυνσής του από την τεχνική ηγεσία. Η ομάδα ήδη κοιτάζει το επόμενο παιχνίδι, αυτό κόντρα στον Άρη.

Ο ΠΑΟΚ θα συνεχίσει με τον Αμπέλ Φερέιρα στον πάγκο του μέχρι το τέλος των playoffs και σε καμία των περιπτώσεων δεν αναζητήθηκε, όπως γράφτηκε, υπηρεσιακός προπονητής για να έρθει και να αναλάβει την ομάδα στα έξι παιχνίδια που απομένουν μέχρι το φινάλε της φετινής αγωνιστικής περιόδου.

Με το τέλος και των playoffs, όπου παραμένει ανοικτή η 2η θέση που οδηγεί στα προκριματικά του Champions League, θα γίνει το «ταμείο» και θα παρθούν οι οριστικές αποφάσεις για το μέλλον του 41χρονου προπονητή.

Και το «ταμείο» δε θα γίνει μόνο για τον Αμπέλ Φερέιρα, αλλά θα αξιολογηθεί εξ ολοκλήρου το ρόστερ της ομάδας προκειμένου ο Όλαφ Ρέμπε να αναλάβει το πολύ δύσκολο έργο της δημιουργίας μιας νέας κι ανανεωμένης ομάδας.

Ο 42χρονος Γερμανός γνωρίζει ότι έχει μπροστά του μια δύσκολη κατάσταση να διαχειριστεί, με πολλές και κομβικές αποφάσεις, με πολλά ανοικτά ζητήματα πάνω στο τραπέζι, αλλά στον ΠΑΟΚ πρώτα η οικογένεια Σαββίδη, που παίρνει τις τελικές αποφάσεις για όλα, πιστεύουν ότι μπορεί να ανταποκριθεί και να τα φέρει εις πέρας.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα