ΑΕΚ: «Θέλει Μπαλούτσα», λένε οι Ρουμάνοι

ΑΕΚ: «Θέλει Μπαλούτσα», λένε οι Ρουμάνοι

Γιώργος Τσακίρης
ΑΕΚ: «Θέλει Μπαλούτσα», λένε οι Ρουμάνοι

bet365

Οι Ρουμάνοι γράφουν για ενδιαφέρον της Ένωσης για τον ακραίο μεσοεπιθετικό που ανήκει στην Σλόβαν Λίμπερετς αλλά η Α.Ε.Κ. δεν ασχολείται.

Ο Αλεξ Μπαλούτσα, που παίζει δανεικός από την Σλάβια Πράγας στην Σλόβαν Λίμπερετς απασχολεί την ΑΕΚ σύμφωνα με τους Ρουμάνους και με πρόσφατο δημοσίευμα.

Ο 26χρονος ακραίος μεσοεπιθετικός, ο οποίος παίζει τόσο ως πίσω από τον επιθετικό όσο και ως δεξί εξτρέμ, μετρά φέτος 25 συμμετοχές με 6 γκολ και 6 ασίστ κι αν πιστεύαμε τους Ρουμάνους η Ένωση εξετάζει την περίπτωσή του.

Πάντως, όπως τονίζει το δημοσίευμα της «Digi Sport», η Ενωση δεν είναι η μόνη που τον έχει ξεχωρίσει μιας κι η Βερόνα είναι στη λίστα με τους ενδιαφερόμενους.

«Εκτός από την Βερόνα, ενδιαφέρεται και η ΑΕΚ και μια ομάδα από τα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα», φέρεται να έχει πει άνθρωπος του περιβάλλοντος του παίκτη στο εν λόγω Μέσο.

Αυτό ωστόσο που έχει αξία και σημασία είναι ότι σύμφωνα με το ρεπορτάζ του gazzetta.gr προκύπτει ότι από την ΑΕΚ δεν ασχολούνται με την εν λόγω περίπτωση.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα