Μαρτίνς: «Φέτος είμαστε κυρίαρχοι»

Δημήτρης Τομαράς
Μαρτίνς: «Φέτος είμαστε κυρίαρχοι»

bet365

Στην κυριαρχία που δείχνει φέτος η ομάδα του στα περισσότερα ματς, στάθηκε ο τεχνικός του Ολυμπιακού, Πέδρο Μαρτίνς μιλώντας μετά το νικηφόρο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό.

Ο Ολυμπιακός χωρίς να συναντήσει το παραμικρό πρόβλημα επικράτησε με 3-0 στο ντέρμπι... αιωνίων με τον τεχνικό των «ερυθρολεύκων» μιλώντας στην κάμερα της NOVA να τονίζει τα εξής:

Για την πίεση που μπορεί να υπήρχε σε μικρότερο βαθμό από άλλα ματς (λόγω βαθμολογίας): «Καταρχήν πιστεύω πως εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά. Είχαμε έλεγχο και βάλαμε ένα πολύ ωραίο γκολ. Ο τερματοφύλακας του Παναθηναϊκού ήταν ο πιο καλός του γηπέδου για μένα. Στο 2ο μέρος όμως είχαμε λιγότερη ένταση και μετά ήταν και η θέληση κάποιων παικτών να σκοράρουν και έτσι χάλασαν οι συνεργασίες μας. Είχαμε ποιότητα και το αποτέλεσμα στο ματς ήρθε γρήγορα».

Για την εικόνα των Πειραιωτών: «Η αλήθεια είναι πως είμαστε πολύ αποτελεσματικοί. Μπαίνουν γρήγορα και καλά και σκοράρουμε νωρίς. Το πιο σημαντικό απ' όλα είναι πως μπαίνουμε πολύ δυνατά και δείχνουμε διάθεση απέναντι σε όλους. Είμαι κυρίαρχοι στα παιχνίδια μας. Επίσης παρουσιάζουμε ένα ωραίο θέαμα».

Για την εικόνα των Φορτούνη και Λοβέρα: «Είμαι πολύ ευχαριστημένος από την απόδοση και των 2. Ο Μάξι έκανε ένα πολύ καλό α' μέρος αλλά μετά κουράστηκε και ο Κώστας είναι πια πολύ κοντά στον εαυτό του».

Για τον ΠΑΟΚ και τη ρεβάνς Κυπέλλου: «Το παιχνίδι θα είναι διαφορετικό γιατί καταρχήν ο ΠΑΟΚ προηγείται. Ο παράγοντας έδρα είναι σημαντικός. Τα πράγματα θα είναι πολύ διαφορετικά σε σχέση με το πρώτο ματς».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα