Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Ελ Αραμπί με 22 πάσες, σε 1' 12'' και συμμετοχή 11 παικτών!

Gazzetta team
Oλυμπιακός - Παναθηναϊκός: Το γκολ του Ελ Αραμπί με 22 πάσες, σε 1' 12'' και συμμετοχή 11 παικτών!

bet365

Μερικές φορές δεν χρειάζεται ένα γκολ να επιτευχθεί με ανάποδο ψαλίδι, με βολέ εκτός περιοχής ή με τακουνάκι για να είναι πολύ - πολύ όμορφο. Μερικές φορές το συνδυαστικό ποδόσφαιρο είναι ομορφότερο από μια ατομική προσπάθεια. Και ο Ολυμπιακός το απέδειξε σήμερα στο δεύτερο γκολ του επί του Παναθηναϊκού.
H καταπληκτική εκτέλεση του Γιουσέφ Ελ Αραμπί με βολέ προ του Μπαρτ Σένκεφελντ για το 2-0 του Ολυμπιακού επί του Παναθηναϊκού στο Φάληρο ήταν μόνο το επιστέγασμα μια συνολικά καταπληκτικής προσπάθειας των παικτών των Ερυθρόλευκων, οι οποίοι κινήθηκαν για 1' 12'' σαν σε... play station με και δίχως τη μπάλα. Το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων, λοιπόν, με σκόρερ τον killer Ελ Αραμπί επιτεύχθηκε μετά από 22 πάσες σε 1' 12'' και ενώ είχαν ακουμπήσει τη μπάλα τουλάχιστον μία φορά όλοι οι παίκτες του Πέδρο Μαρτίνς! Ακόμα και ο Ζοσέ Σα! Αν μη τι άλλο εντυπωσιακό για ελληνική ομάδα!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα