Παναιτωλικός: Νοκ άουτ και ο Αριγίμπι
Με τον Αριγίμπι να τίθεται εκτός λόγω ενοχλήσεων στον τένοντα ολοκληρώθηκε η προετοιμασία του Παναιτωλικού για το εκτός έδρας ματς με την Ξάνθη. Παράλληλα, ο Μάκης Χάβος δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες του Σίενστεντ που τραυματίστηκε στην πρεμιέρα των play out αλλά και του Κνετ.
Μάλιστα, η αποστολή του Παναιτωλικού αναχώρησε με προορισμό την Καβάλα όπου και θα διανυκτερεύσει ενόψει του αγώνα στην Ξάνθη, ενώ αρνητικά ήταν όλα τα αποτελέσματα από τα τεστ που υποβλήθηκαν για τον κορονοϊό.
Τέλος, για το θέμα που προέκυψε με την προσφυγή Κυριακίδη στο Αγρίνιο τόνιζαν που δεν ασχολούνται και πως εύχονται καλή τύχη στην επόμενη του ομάδα.
Αναλυτικά η αποστολή του Παναιτωλικού: Άλβαρες, Γιαννακόπουλος, Γιαννιώτης, Καββαδίας, Κέβιν, Κωνσταντόπουλος, Λιάβας, Λουσέρο, Μαλής, Μιμίτο, Μουνιέ, Μπαΐροβιτς, Ντάλσιο, Ντάουντα, Ντίας, Ντουάρτε, Παρράς, Ρόσα, Τσιγγάρας, Φερνάντεθ, Φυτόπουλος.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
