ΕΠΟ: Τέλος αγωνιστικής περιόδου 31/8, αρχή μεταγραφών 3/8!

Δημήτρης Τομαράς
ΕΠΟ: Τέλος αγωνιστικής περιόδου 31/8, αρχή μεταγραφών 3/8!

bet365

Η ΕΠΟ αποφάσισε την λήξη της αγωνιστικής περιόδου στις 31/8, ενώ οι ομάδες θα ξεκινήσουν τις μεταγραφές τους στις 3 του ίδιου μήνα.

Η ΕΠΟ, αποφάσισε να επιτρέπεται η 6η αλλαγή στην παράταση, ενώ η γραμμή του οφσάιντ θα χρησιμοποιείται σε τελικό και ημιτελικό Κυπέλλου αλλά και στα μπαράζ των Super League 1 και Super League 2.

Από εκεί και πέρα, οι υποχρεώσεις των ομάδων για φέτος θα πρέπει να έχουν τελειώσει ως τις 31/8, ενώ η έναρξη της μεταγραφικής περιόδου θα είναι στις 3/8.

Ο Ολυμπιακός είχε ζητήσει ως γνωστόν παράταση της σεζόν μέχρις ότου τελειώσει τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις του. Η ΕΠΟ επίσης μερίμνησε ώστε να επεκτείνει κατά έναν μήνα τα συμβόλαια όλων των μελών της ΚΕΔ προκειμένου να τελειώσει το πρωτάθλημα και οι άλλες διοργανώσεις ομαλά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα