ΑΕΛ: Συνάντηση για το Αλκαζάρ

ΑΕΛ: Συνάντηση για το Αλκαζάρ

Gazzetta team
ΑΕΛ: Συνάντηση για το Αλκαζάρ

bet365

Οι Κούγιας, Μάρκου συναντήθηκαν με τους Αγοραστό, Κουρδή για να «τρέξουν» τα έργα στο ιστορικό γήπεδο όπου επιστρέφουν οι «βυσσινί»
«Μάχη» με τον χρόνο δίνουν πλέον στην ΑΕΛ, ώστε να είναι έτοιμο το Αλκαζάρ για να φιλοξενήσει την επόμενη σεζόν τις εντός έδρας αναμετρήσεις των «βυσσινί». Η ομάδα θα χρησιμοποιήσει ξανά τη φυσική της έδρας (περίπου 7.000 θεατές) και αυτό «σφραγίστηκε» σήμερα (18/6), στη συνάντηση που έγινε για το ζήτημα μεταξύ του ισχυρού της άνδρα Αλέξη Κούγια και του αντιπροέδρου της Σωτήρη Μάρκου, με τον Περιφερειάρχη Θεσσαλίας Κώστα Αγοραστό και τον Πρόεδρο του ΕΑΚ Λάρισας Γιάννη Κουρδή.
Από αύριο (19/6) θα αρχίσει να γίνεται έλεγχος του γηπέδου ώστε να διαπιστωθεί το μέγεθος και η έκταση των έργων που πρέπει να γίνουν (χλοοτάπητας, αποδυτήρια κτλ) ώστε να ξεκινήσουν άμεσα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα