AEK: Μένει για άλλον ένα μήνα ο Τσιγκρίνσκι, απαντάει ο Χουλτ

AEK: Μένει για άλλον ένα μήνα ο Τσιγκρίνσκι, απαντάει ο Χουλτ

Δημήτρης Βέργος
AEK: Μένει για άλλον ένα μήνα ο Τσιγκρίνσκι, απαντάει ο Χουλτ

bet365

Ο Ντμίτρο Τσιγκρίνσκι θα ανανεώσει το συμβόλαιό του τουλάχιστον ως το τέλος Ιουλίου με την ΑΕΚ. Απαντάει σύντομα ο Νίκλας Χουλτ, προς αποχώρηση τελικά ο Βίκτωρας Κλωναρίδης.

Στην ΑΕΚ αναμένονταν οι επαφές με τους Τσιγκρίνσκι, Χουλτ και Κλωναρίδη, των οποίων τα συμβόλαια ολοκληρώνονται στις 30 Ιουνίου, προκειμένου να διαπιστωθεί κατά πόσο είναι εφικτό να τα παρατείνουν ως τα τέλη Ιουλίου και να ολοκληρώσουν τη σεζόν με τους κιτρινόμαυρους. Μάλιστα υπήρχε αισιοδοξία ότι και οι τρεις θα ήταν εφικτό να παραμείνουν στο ρόστερ μέχρι και το τέλος των φετινών υποχρεώσεων.

Έπειτα από τις επαφές που έλαβαν χώρα, η παραμονή που πρέπει να θεωρείται σίγουρη έως και τον Ιούλιο είναι αυτή του Τσιγκρίνσκι. Ο 33χρονος Ουκρανός στόπερ ήταν θετικός με αυτή την προοπτική προκειμένου να βοηθήσει την ΑΕΚ στην επίτευξη των δύο στόχων που έχει, της 2ης θέσης και της κατάκτησης του Κυπέλλου. Άλλωστε μετά και το ξαφνικό τέλος με τον Όγκνιεν Βράνιες, η παρουσία του «Τσίγκρι» ως το τέλος της σεζόν κρινόταν απαραίτητη.

Με τον Ουκρανό κεντρικό αμυντικό άλλωστε είναι ανοικτό και το θέμα της ανανέωσης του συμβολαίου του για τουλάχιστον ένα χρόνο. Θετικό κλίμα υπάρχει τόσο από την ΑΕΚ, όσο και από τον ίδιο και μένει να φανεί στο επόμενο διάστημα αν υπάρξει οριστική συμφωνία και ο Τσιγκρίνσκι συνεχίσει στους κιτρινόμαυρους και την επόμενη σεζόν.

Όσον αφορά τους Νίκλας Χουλτ και Βίκτωρα Κλωναρίδη, ο Σουηδός άκουσε την πρόταση που του έγινε για την επέκταση της χρονικής διάρκειας του συμβολαίου του μέχρι και τον Ιούλιο και ζήτησε μια μικρή προθεσμία προκειμένου να δώσει την τελική του απάντηση, ενώ ο «Κλώνα» τελικά φαίνεται πως θα αποτελέσει παρελθόν στις 1/7, παρότι από την ΑΕΚ ήθελαν να παραμείνει στο ρόστερ ως το τέλος των φετινών υποχρεώσεων.

Για τον Χουλτ μάλλον οι πιθανότητες είναι προς το να απαντήσει θετικά (χωρίς ωστόσο να υπάρχει κάτι οριστικό ακόμα) καθώς και το μέλλον του τη δεδομένη στιγμή είναι ανοικτό, ενώ και η Ένωση σε αντίθετη περίπτωση κινδυνεύει να μείνει με έναν αριστερό μπακ, τον Έλντερ Λόπες, για τον Ιούλιο. Όσο για τον Κλωναρίδη, φαίνεται πως «ζύγισε» την κατάσταση και έχοντας ανοικτή την πόρτα του ΑΠΟΕΛ, φαίνεται πως έχει επιλέξει να συνεχίσει την καριέρα του στην ομάδα του Μαρίνου Ουζουνίδη, όπως επέμεναν και τα κυπριακά δημοσιεύματα το τελευταίο διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα