ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα ενόψει ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα ενόψει ΟΦΗ

ΠΑΟΚ: Πρόβλημα με Πέλκα ενόψει ΟΦΗ

bet365

Ο Ελληνας διεθνής μεσοεπιθετικός αποχώρησε από την προπόνηση της Πέμπτης (18/6) με ενοχλήσεις στον τετρακέφαλο και είναι αμφίβολη η συμμετοχή του στον αγώνα κόντρα στον ΟΦΗ.

Οι ενοχλήσεις που είχε ο Δημήτρης Πέλκας στον τετρακέφαλο από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στάθηκαν αιτία για να αποχωρήσει από την προτελευταία προπόνηση του ΠΑΟΚ πριν από την αναμέτρηση με τον ΟΦΗ το απόγευμα του Σαββάτου (20/6-20.30) για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Η προετοιμασία του Δικεφάλου για το παιχνίδι κόντρα στον ΟΦΗ στο γήπεδο της Τούμπας (20.06, 20:30) συνεχίστηκε το πρωί της Πέμπτης (18.06) στη Νέα Μεσημβρία.

Το τεχνικό επιτελείο και οι ποδοσφαιριστές έβγαλαν ένα πρόγραμμα το οποίο ήταν επικεντρωμένο στην κυκλοφορία της μπάλας και την κατοχή, σε συνδυασμό με συγκεκριμένες τακτικές οδηγίες, ενόψει και της μάχης με τους Κρητικούς.

O Δημήτρης Πέλκας αποχώρησε από το πρόγραμμα καθώς ένιωσε ένα σφίξιμο στον τετρακέφαλο, που τον ταλαιπωρεί από το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό.

Την Παρασκευή (19.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 19:00».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα