Βιεϊρίνια: Ατομικό με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

Βιεϊρίνια: Ατομικό με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

Βιεϊρίνια: Ατομικό με το βλέμμα στον Ολυμπιακό

bet365

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια δεν προπονήθηκε ούτε την Τετάρτη (17/6) και όλα δείχνουν ότι θα προφυλαχθεί στο ματς με τον ΟΦΗ, καθώς ακολουθεί ο ημιτελικός του κυπέλλου με τον Ολυμπιακό.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια, συνέχισε και την Τετάρτη (17/6) το πρόγραμμα αποθεραπείας του κάτι που σημαίνει ότι πολύ δύσκολα θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα του Σαββάτου (20/6) κόντρα στον ΟΦΗ για την 3η αγωνιστική των playoffs.

Το ενδεχόμενο να προφυλαχθεί, προκειμένου να είναι σε καλή κατάσταση ενόψει της ρεβάνς του Κυπέλλου με τον Ολυμπιακό, συγκεντρώνει πλέον τις περισσότερες πιθανότητες, καθώς ο Πορτογάλος αρχηγός αναμένεται να ακολουθήσει ανάλογο πρόγραμμα στο γυμναστήριο και στις επόμενες μέρες.

Όσον αφορά τον Κρέσπο και το Ζαμπά, συμμετείχαν στην προθέρμανση και σε κάποιες ασκήσεις με την μπάλα κι έπειτα συνέχισαν το ατομικό πρόγραμμα τους.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Οι μέρες περνούν και το ματς με τον ΟΦΗ πλησιάζει. Η στόχευση, λοιπόν, αφορά την τακτική προσέγγιση της αναμέτρησης προκειμένου ο ΠΑΟΚ αυτή τη φορά να συνδυάσει την καλή εμφάνιση με το επιθυμητό αποτέλεσμα που δεν είναι άλλο από τη νίκη.

Την Τετάρτη (17.06) ο Αμπέλ Φερέιρα και οι παίκτες του επικεντρώθηκαν στον συγκεκριμένο τομέα, έτσι ώστε να δουλέψουν όλες τις λεπτομέρειες τόσο στο ανασταλτικό κομμάτι όσο και στο δημιουργικό, δεδομένου ότι ο Δικέφαλος δεν έχει σκοράρει ακόμα στα Play Offs.

Ο Αντρέ Βιεϊρίνια συνέχισε πρόγραμμα αποθεραπείας, οι Ζαμπά, Κρέσπο ακολούθησαν ένα μέρος της προπόνησης κι έπειτα έκαναν ατομικό, ενώ ο Γιόσιπ Μίσιτς πήρε εξιτήριο από το νοσοκομείο μετά την επέμβαση που υποβλήθηκε.

Την Πέμπτη (18.06) ο ΠΑΟΚ θα προπονηθεί στις 10:00 στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα