Καμαρά: «Με ξέρουν χάρις στον Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Καμαρά: «Με ξέρουν χάρις στον Ολυμπιακό»

bet365

Ο μεγάλος «ερυθρόλευκος» πρωταγωνιστής της νίκης επί του Αρη τόνισε πως τους χρωστάει πολλά
Ο μεγάλος πρωταγωνιστής της νίκης (3-1) του Ολυμπιακού επί του Αρη ήταν ο Μαντί Καμαρά. «Είναι η πρώτη φορά που ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής σκοράρω δύο φορές σε ένα παιχνίδι», είπε αρχικά στη NOVA. Και μετά του μεταφέρθηκε αν του ταιριάζει ο ρόλος του ως «10άρι». «Νομίζω ότι πραγματικά είναι κάτι που μου ταιριάζει.Είναι μία θέση που παίζω από παιδί». Για τη δουλειά που έκανε την περίοδο της καραντίνας σχολίασε πως «είμαστε επαγγελματίες και έπρεπε να διατηρούμε σε καλή κατάσταση. Μόνο έτσι μπορείς να διατηρείσαι στην θέση σου».
Για τη θέση των «ερυθρολεύκων» και τη ρεβάνς με τη Γουλβς είπε ότι «αυτό που κάνουμε εμείς και οι μεγάλες ομάδες είναι να κοιτάμε το τι κάνουμε εμείς. Να κερδίζουμε όλα τα ματς χωρίς να μας απασχολεί το τι κάνουν οι άλλοι». Κλείνοντας ρωτήθηκε και για το ενδιαφέρον που δείχνουν ξένες ομάδες για εκείνον. «Αυτό που θέλω είναι να κερδίσω τον τίτλο με τον Ολυμπιακό. Είμαι εδώ και σκέφτομαι μόνο αυτό. Ο Ολυμπιακός μου έχει προσφέρει πολλά και θέλω να τον βοηθήσω. Χάρη στον Ολυμπιακό γνωρίζουν το όνομα μου στο εξωτερικό».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα