Παναθηναϊκός: Το ιστορικό ξέσπασμα του Μαλεζάνι (vid)

Παναθηναϊκός: Το ιστορικό ξέσπασμα του Μαλεζάνι (vid)

Gazzetta team
Παναθηναϊκός: Το ιστορικό ξέσπασμα του Μαλεζάνι (vid)

bet365

Ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι ανακοίνωσε την απόσυρσή του από τους πάγκους και το gazzetta.gr θυμάται το ιστορικό ξέσπασμά του μετά το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με τον Ηρακλή το 2005.

Τέλος στην προπονητική του καριέρα έβαλε ο Αλμπέρτο Μαλεζάνι όπως ανακοίνωσε ο ίδιος την Κυριακή. Ο Ιταλός τεχνικός, είχε περάσει και για ένα χρόνο από την χώρα μας όταν βρέθηκε στον πάγκο του Παναθηναϊκού την σεζόν 2005-2006.

Εκείνη η σεζόν ήταν δύσκολη για τους «πράσινους», οι οποίοι είχαν μείνει εκτός Ευρώπης, νωρίς εκτός Κυπέλλου και το ξέσπασμά του ήρθε μετά από το παιχνίδι με τον Ηρακλή στο ΟΑΚΑ στις 11/12/2005. Σε μια αρκετά... τεταμένη ατμόσφαιρα, ο Παναθηναϊκός σε εκείνο το παιχνίδι ήρθε ισόπαλος 2-2 με τον «Γηραιό» με την ισοφάριση να έρχεται στο 86' και τον κόσμο να ξεσπά με συνθήματα εναντίον παικτών, προπονητή και της διοίκησης Βαρδινογιάννη με την οποία ήταν ήδη σε κόντρα.

Αμέσως μετά στη συνέντευξη Τύπου, ο Ιταλός τεχνικός ξέσπασε εναντίον όλων και υπέρ του Γιάννη Βαρδινογιάννη.

Θυμηθείτε το ιστορικό πλέον ξέσπασμα του Αλμπέρτο Μαλεζάνι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα