Άκπομ: «Δεν είναι θέμα ενέργειας, αλλά συγκέντρωσης» (vid)

Άκπομ: «Δεν είναι θέμα ενέργειας, αλλά συγκέντρωσης» (vid)

Gazzetta team
Άκπομ: «Δεν είναι θέμα ενέργειας, αλλά συγκέντρωσης» (vid)

bet365

Η εξήγηση που έδωσε ο Άγγλος επιθετικός του ΠΑΟΚ, μετά την ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ, για την εικόνα των νταμπλούχων Ελλάδας στα playoffs.

Ο Τσούμπα Άκπομ στάθηκε στη βελτιωμένη εικόνα του ΠΑΟΚ, αλλά και τις πολλές χαμένες ευκαιρίες που σπατάλησε στην αναμέτρηση με τον Παναθηναϊκό για τη 2η αγωνιστική των playoffs.

δεν του επέτρεψαν να φύγει με το «τρίποντο» από το ΟΑΚΑ, μίλησε ο Τσούμπα Άκπομ,.

Πιο αναλυτικά είπε στην κάμερα του PAOK TV:

Για την ισοπαλία του ΟΑΚΑ:

«Νομίζω ότι κάναμε πρόοδο σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι. Ξεκινήσαμε με καλή ένταση και έπρεπε να έχουμε σκοράρει στις πολλές ευκαιρίες που δημιουργήσαμε. Θεωρώ ότι η ομάδα βρίσκει τον ρυθμό της, δείξαμε περισσότερο πάθος δείξαμε περισσότερα από αυτό που είναι ο ΠΑΟΚ. Για να είμαστε όμως ειλικρινείς, πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Για την εικόνα κόντρα στον Παναθηναϊκό και τι άλλαξε σε σχέση με το προηγούμενο κόντρα στον Ολυμπιακό:

«Νομίζω ότι σήμερα δείξαμε ένταση, ότι θέλαμε να κερδίσουμε. Στο πρώτο παιχνίδι δεν κάναμε αυτό, απλά παίζαμε και αυτό δεν είναι καλό για μια ομάδα όπως ο ΠΑΟΚ. Κάναμε λοιπόν πρόοδο και νομίζω ότι προχωράμε στα Play Off και θα γινόμαστε καλύτεροι. Είναι ένα βήμα μπροστά»

Για τις πολλές χαμένες ευκαιρίες:

«Αυτό είναι κάτι που θα αναλύσουμε με τον προπονητή. Δημιουργήσαμε πολλές ευκαιρίες αλλά δεν έχει να κάνει με αυτό. Νομίζω ότι πρέπει να κάνουμε τις ευκαιρίες μας πιο αποτελεσματικές».

Για το αν ήταν θέμα κούρασης και έλλειψης ενέργειας:

«Δεν νομίζω ότι ήταν θέμα ενέργειας, αλλά συγκέντρωση. Βέβαια όταν κουράζεσαι χάνεις την συγκέντρωση σου, αλλά με την ποιότητα που διαθέτει η ομάδα δεν υπάρχουν δικαιολογίες. Διαθέτουμε κορυφαίους παίκτες, τους καλύτερους στο πρωτάθλημα, άρα πρέπει να κερδίζουμε αυτά τα παιχνίδια».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα