Η επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Viber!

Η επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Viber!

Δημήτρης Τομαράς
Η επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός στο Viber!

bet365

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός εγκαινιάζει τη συνεργασία της με την Rakuten Viber αλλά και την δημιουργία της επίσημης κοινότητας της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «Olympiacos FC».

Η Superleague επέστρεψε με κορυφαίες αποδόσεις και ειδικά στοιχήματα

Η ΠΑΕ Ολυμπιακός με την συνεργασία της Rakuten Viber παρουσιάζει την επίσημη κοινότητα της ΠΑΕ Ολυμπιακός, «Olympiacos FC». Όποιος επιθυμεί συνδέεται για να μαθαίνει τα τελευταία νέα του συλλόγου, να βλέπετε αποκλειστικό οπτικοακουστικό υλικό -ακόμη κι από τους ίδιους τους ποδοσφαιριστές και ενώ οι εκπλήξεις δεν σταματούν εκεί. Θα είναι πολλές και θα ακολουθήσουν τις επόμενες ημέρες. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να πατήσετε ΕΔΩ και να συνδεθείτε.

Μετά από τις πολλές ελληνικές και ευρωπαϊκές διακρίσεις σε όλα τα ψηφιακά Μέσα της «ερυθρόλευκης» ΠΑΕ, ήρθε και το Viber να προστεθεί στους επίσημους λογαριασμούς της στα υπόλοιπα Social Media (@olympiacosfc). Επίσης δεν θα πρέπει να ξεχνάμε το ανανεωμένο site της ΠΑΕ, www.olympiacos.org , καθώς και το επίσημο app σε iOS και Android (Olympiacos FC Official App).

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα