ΟΦΗ: Εξετάζεται ο Σαρντινέρο (vid)

ΟΦΗ: Εξετάζεται ο Σαρντινέρο (vid)

Gazzetta team
ΟΦΗ: Εξετάζεται ο Σαρντινέρο (vid)

bet365

O 30χρονος Ισπανός ακραίος έχει προταθεί και τσεκάρεται ουσιαστικά από τους κρητικούς
Ο σοβαρός τραυματισμός του Τσιλιανίδη σε συνδυασμό με το «κεφάλαιο» Σεμέδο που παραμένει ανοικτό (ίσως και να απομακρύνεται με γνώμονα τα χρήματα που ζητά η Φορτούνα Σιτάρντ), έχει «αναγκάσει» τον ΟΦΗ να κοιτάξει, ενόψει της θερινής μεταγραφικής περιόδου, για δύο εξτρέμ. Μεταξύ των παικτών που έχουν προταθεί είναι και ο Αντριάν Σαρντινέρο. Γνώριμος του Περικλή Παπαπαναγή από τον Απόλλωνα Λεμεσού, ο 30χρονος δεξιός εξτρέμ τελείωσε τη σεζόν με 14 ματς και 1 γκολ. Συνολικά στην Κύπρο, έπαιζε εκεί από το 2014 αρχικά για την ΑΕ Λεμεσού, μετρά 120 συμμετοχές και 14 γκολ, ενώ στο παρελθόν αγωνίστηκε στην πατρίδα του σε Χετάφε και Χέρκουλες.
Βέβαια από το προτάθηκε μέχρι το απασχολεί υπάρχει πολύς δρόμος, αλλά η περίπτωσή του βρίσκεται στη λίστα, στο Ηράκλειο την εξετάζουν και ενδέχεται να μπουν στην ουσία.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα