ΠΑΟΚ: Πλησιάζει η μέρα για την αγορά του Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει η μέρα για την αγορά του Μίσιτς

ΠΑΟΚ: Πλησιάζει η μέρα για την αγορά του Μίσιτς

bet365

Σε εννιά μέρες εκπνέει η παράταση που πήρε ο ΠΑΟΚ για να ολοκληρώσει την αγορά του Κροάτη μέσου από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας με την καταβολή της ρήτρας των 2 εκατ. ευρώ.

Ο Γιόσιπ Μίσιτς αναδείχθηκε κορυφαίος παίκτης του ΠΑΟΚ για την σεζόν 2019-20, στη σχετική ψηφοφορία της Λίγκας και τη δεδομένη χρονική στιγμή είναι ένας από τους πολυτιμότερους παίκτες της ομάδας.

Το θέμα της αγοράς του από την Σπόρτινγκ Λισαβόνας μπαίνει στην τελική ευθεία, όπως αναφέρεται και σε σημερινά ρεπορτάζ στην Πορτογαλία, με τους Πρωταθλητές Ελλάδας να έχουν περιθώριο μέχρι την 20η Ιουνίου να καταβάλλουν τη ρήτρα εξαγοράς των δικαιωμάτων του και να ενεργοποιηθεί το τριετές συμβόλαιο, που έχει συμφωνήσει και υπογράψει ο Κροάτης μέσος.

Λόγω της πανδημίας του κορονοϊού και τη διακοπή της αγωνιστικής δραστηριότητας για σχεδόν τρεις μήνες, ο ΠΑΟΚ ζήτησε από τα «λιοντάρια» της Λισαβόνας έναν μήνα παράταση, με τους Πορτογάλους να περιμένουν να βάλουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ στο ταμείο τους από την πώληση του Μίσιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα