Ξάνθη: Δεύτερη έδρα το ΔΑΚ Κομοτηνής

Gazzetta team
Ξάνθη: Δεύτερη έδρα το ΔΑΚ Κομοτηνής

bet365

Η Ξάνθη έχει δηλώσει το γήπεδο της Κομοτηνής ως εναλλακτική έδρα, εάν χρειαστεί να «ξεσπιτωθεί»

Στο «επίκεντρο» της πανδημίας του κορονοϊού βρίσκεται εσχάτως η Ξάνθη και για αυτό άλλωστε αναβλήθηκε το ματς της ομώνυμης ομάδας με τον Ατρόμητο, που αρχικά είχε προγραμματιστεί για το Σάββατο (6/6) και ύστερα μετατέθηκε για την επομένη (7/6). Εάν και εφόσον το φαινόμενο δεν εκτονωθεί, δεν αποκλείεται τα εντός έδρας παιχνίδια της ομάδας να διεξαχθούν σε άλλο γήπεδο και σύμφωνα με τις σχετικές πληροφορίες, ως δεύτερη έδρα έχει δηλώσει το ΔΑΚ Κομοτηνής.

Ομως το γήπεδο τους τελευταίους μήνες δεν χρησιμοποιείται, οπότε και είναι «ερωτηματικό» για το κατά πόσο μπορεί να φιλοξενήσει αναμέτρηση της SL. Πάντα βέβαια με την προϋπόθεση πως η Ξάνθη θα καταστεί αναγκαίο να...ξεσπιτωθεί.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα