Ένινγκ: «Ο Μπρούνο είναι ηγέτης»

Gazzetta team
Ένινγκ: «Ο Μπρούνο είναι ηγέτης»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ αποθέωσε τον Μπρούνο Γκάμα μετά τη νίκη του Άρη επί του ΟΦΗ και στάθηκε στις ηγετικές ικανότητες του Πορτογάλου επιθετικού.

Υπάρχουν περιπτώσεις όπου ακόμη και μια… υποκειμενική άποψη τυγχάνει καθολικής αποδοχής κι αυτό συμβαίνει με τον Μπρούνο Γκάμα. Ο Μίκαελ Ένινγκ έχει εξαιρετική σχέση με τον Πορτογάλο επιθετικό, τον εκτιμά από την εποχή όπου ο Γκάμα ήταν από τα μεγαλύτερα ταλέντα του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και απολαμβάνει τη συνεργασία μαζί του. Καθόλου τυχαία τον… αποθέωσε μετά τη νίκη επί του ΟΦΗ και κυρίως για το δεύτερο γκολ που σημείωσε. «Ο Μπρούνο δεν είναι απλά ένας σημαντικός παίκτης, αλλά ηγέτης. Μιλάμε μαζί του, έχουμε συμφωνήσει ότι πρέπει να βάλει τουλάχιστον δέκα γκολ, γενικώς όμως μιλώ μαζί του για θέματα του ποδοσφαίρου. Το δεύτερο γκολ που σημείωσε ήταν υπέροχο», είπε ο Γερμανός προπονητής του Άρη στα κανάλια Novasports.

Στάθηκε και στην αγωνιστικότητα των παικτών του στη νοοτροπία… refuse to lose. «Δείξαμε ότι θέλαμε να παίξουμε ποδόσφαιρο, να κερδίσουμε το παιχνίδι και ότι δεν επηρεαζόμαστε από το αν θα βρεθούμε πίσω στο σκορ. Η ομάδα έβγαλε αντίδραση κι έδειξε πόσο πολύ ήθελε τη νίκη. Δείξαμε τη δύναμή μας, ενώ πατήσαμε καλά στο γήπεδο. Ίσως ‘φταίει’ και η δική μου γερμανική φύση μου».

Στάθηκε συνολικά στα Playoffs λέγοντας ότι… «είμαστε στην αρχή ενός μαραθωνίου αλλά και αναγκασμένοι να μπούμε πιο νωρίς στα βαθιά γιατί έχουμε και τον ημιτελικό του Κυπέλλου. Ωστόσο, έχουμε πολλά ματς μέχρι τότε και είναι νωρίς για να μιλήσουμε σχετικά με το τι μπορεί να γίνει στο τέλος των Playoffs».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα