Ιντέγε: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω»

Ιντέγε: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω»

Ιντέγε: «Θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω»

bet365

Ο Μπράουν Ιντέγε μίλησε για την επανέναρξη του Πρωταθλήματος αλλά και για το ποδοσφαιρικό μέλλον του.
Hot Shots 2: Έφτασε φορτωμένο με πολλαπλαστιαστές. |21+ * Ισχύουν οροι και προϋποθέσεις.

Ο 31χρονος επιθετικός του Άρη παραχώρησε συνέντευξη στα κανάλια Novasports και παραδέχθηκε ότι τα Playoffs θα χρησιμοποιηθούν από την ομάδα του ούτως ώστε να είναι έτοιμη στον ημιτελικό του Κυπέλλου με την ΑΕΚ. «Τα Playoffs μπορούν να μας έχουν σε ετοιμότητα για να αφοσιωθούμε στον στόχο που είναι να κερδίσουμε το Κύπελλο. Θα είναι καλό που θα παίξουμε αυτά τα παιχνίδια. Στην πρεμιέρα παίζουμε με τον ΟΦΗ στην έδρα μας, πρέπει να δώσουμε κίνητρο και να πιέσουμε τους εαυτούς μας για να κερδίσουμε. Είναι δύσκολο να επιστρέφεις μετά από τρεις μήνες χωρίς δράση στο ποδόσφαιρο. Πιστεύω ότι καμία ομάδα δεν θα είναι τόσο καλή στα δύο-τρία πρώτα παιχνίδια. Μετά θα είναι καλύτερα».

Ερωτηθείς για το συμβόλαιό του, ξεκαθάρισε ότι αυτή τη στιγμή δεν τον απασχολεί η επόμενη σεζόν. «Έχω συμβόλαιο με τον Άρη και αυτή τη στιγμή δεν σκέφτομαι τίποτε. Θα το κάνω μετά το τέλος της σεζόν. Θα επιστρέψω σπίτι μου, θα συζητήσω με την οικογένειά μου και θα αποφασίσω. Μου έχει λείψει η οικογένειά μου και θέλω πρώτα να περάσω χρόνο μαζί της. Δεν θα πάρω καμία απόφαση χωρίς να το συζητήσω και με τη σύζυγό μου. Θα πάω σπίτι μου και θα αποφασίσω ποιο θα είναι το επόμενό μου βήμα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα