ΑΕΚ: Επαφή Ίβιτς - Σιμάνσκι και... Βράνιες

ΑΕΚ: Επαφή Ίβιτς - Σιμάνσκι και... Βράνιες

Δημήτρης Βέργος
ΑΕΚ: Επαφή Ίβιτς - Σιμάνσκι και... Βράνιες

bet365

Ο Ίλια Ίβιτς είχε επαφές με τον Σιμάνσκι, όπου του επανέλαβε την επιθυμία της ΑΕΚ να τον αποκτήσει. Αίτημα στην Άντερλεχτ για παράταση δανεισμού του Βράνιες έστειλε η Ένωση.

Η ΑΕΚ μέσω του εκπροσώπου του Νταμιάν Σιμάνσκι έχει ξεκινήσει επαφές με την Αχμάτ Γκρόζνι για να ρίξει όσο είναι δυνατό την οψιόν αγοράς του 1,5 εκατ. ευρώ που είχε συμφωνηθεί τον Ιανουάριο ανάμεσα στις δύο ομάδες. Η Ένωση θέλει να διατηρήσει τον Πολωνό μέσο, ο οποίος άλλωστε έχει ήδη συμφωνήσει σε συμβόλαιο ως το 2024 με τους κιτρινόμαυρους. Επιθυμία άλλωστε και του ίδιου του παίκτη είναι να συνεχίσει στην ΑΕΚ.

Την Τετάρτη ο Ίλια Ίβιτς είχε επαφή με τον Σιμάνσκι για το θέμα της μεταγραφής του, με τον τεχνικό διευθυντή της Ένωσης να επαναλαμβάνει στον Πολωνό μέσο την προσπάθεια του συλλόγου να υλοποιήσει την απόκτησή του με κανονική μεταγραφή. Αυτό επιδιώκει η ΑΕΚ και μέσα στο επόμενο διάστημα αναμένονται εξελίξεις. Άλλωστε η οψιόν αγοράς του έχει ισχύ ως τις 15 Ιουνίου και μέχρι τότε θα πρέπει η υπόθεσή του να έχει ολοκληρωθεί. Επίσης, όπως ενημέρωσε η ΑΕΚ, ανάλογη ημερομηνία λήξης έχει και η οψιόν αγοράς του Σέρχιο Αραούχο από τη Λας Πάλμας.

Αίτημα στην Άντερλεχτ για Βράνιες

Την ίδια στιγμή η Ένωση έστειλε σήμερα αίτημα στην Άντερλεχτ για την παράταση του δανεισμού του Όγκνιεν Βράνιες για ένα μήνα, σύμφωνα με τις οδηγίες της FIFA. Η Ένωση ζήτησε από τον βελγικό σύλλογο ο Βράνιες να παραμείνει ως τα τέλη Ιουλίου προκειμένου να ολοκληρώσει τη σεζόν εδώ πριν επιστρέψει στις Βρυξέλλες για να δρομολογηθούν οι όποιες εξελίξεις έπειτα.

Όπως έχουν αναφέρει τα βελγικά ΜΜΕ, ο Βόσνιος στόπερ θα επιχειρούσε με την επιστροφή του να ζητήσει από την Άντερλεχτ να βρεθεί τρόπος για τη λύση του συμβολαίου του. Βέβαια θα πρέπει να φανεί στην πράξη τι θα συμβεί και αν οι «μοβ» είναι ανοικτοί σε κάτι τέτοιο, σε μια υπόθεση που χρειάζεται υπομονή από την πλευρά της Ένωσης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα