ΠΑΟΚ: «Ετοιμος να παίξει ο Βέρνμπλουμ»

ΠΑΟΚ: «Ετοιμος να παίξει ο Βέρνμπλουμ»

ΠΑΟΚ: «Ετοιμος να παίξει ο Βέρνμπλουμ»

bet365

Σίγουρος για την ετοιμότητα του Πόντους Βέρνμπλουμ ενόψει των playoffs εμφανίστηκε ο δικηγόρος και σύμβουλος του Σουηδού ποδοσφαιριστή, Καρλ Φλάγκερ.

Με δηλώσεις του στα σουηδικά ΜΜΕ ο Καρλ Φλάγκερ διέψευσε τις φήμες που θέλουν τον Σουηδό μέσο του ΠΑΟΚ να επιστρέφει στην πατρίδα του και την Γκέτεμποργκ, επισημαίνοντας χαρακτηριστικά ότι το συμβόλαιο του Πόντους Βέρνμπλουμ με τον «Δικέφαλο» ολοκληρώνεται το επόμενο καλοκαίρι, άρα δεν υπάρχουν σκέψεις για να αποχωρήσει νωρίτερα από τη Θεσσαλονίκη.

«Ο Πόντους είναι σε φόρμα και έτοιμος να παίξει ξανά. Προπονείται κανονικά με τον ΠΑΟΚ και προετοιμάζεται για την επιστροφή του στην αγωνιστική δράση. Ελπίζω να πάρει χρόνο συμμετοχής στα playoffs», τόνισε ο εκπρόσωπος του Βέρνμπλουμ.

«Εχει επιστρέψει, είναι ένας καλός παίκτης για τον ΠΑΟΚ και ο ίδιος και η οικογένειά του περνούν πολύ καλά στη Θεσσαλονίκη. Δεν υπάρχει καμία συζήτηση με την Γκετέμποργκ. Ο Πόντους έχει συμβόλαιο για ακόμη έναν χρόνο με τον ΠΑΟΚ και ίσως δεν θα διαπραγματευθεί με άλλη ομάδα», πρόσθεσε ο Φλάγκερ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα