ΠΑΟΚ: Με πίστη στο στόχο οι νταμπλούχοι

ΠΑΟΚ: Με πίστη στο στόχο οι νταμπλούχοι

ΠΑΟΚ: Με πίστη στο στόχο οι νταμπλούχοι

bet365

Μετά το σημερινό ρεπό των ποδοσφαιριστών οι… μηχανές θα αρχίσουν να δουλεύουν στο φουλ κι ο ΠΑΟΚ θα μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα των playoffs.

Μετά το σημερινό ρεπό των ποδοσφαιριστών οι… μηχανές θα αρχίσουν να δουλεύουν στο φουλ κι ο ΠΑΟΚ θα μπει στην τελική ευθεία για την πρεμιέρα των playoffs.

Το μίνι πρωτάθλημα των δέκα αγωνιστικών ξεκινά με ντέρμπι -και τι ντέρμπι- στην Τούμπα. Δεύτερος εναντίον πρώτου. ΠΑΟΚ εναντίον Ολυμπιακού, σε μια ακόμη «μονομαχία» των δύο, σ’ ένα ακόμη παιχνίδι το αποτέλεσμα του οποίου μπορεί να καθορίσει με το… καλημέρα ολόκληρη την εξέλιξη των playoffs.

Με τη διαφορά στο +14 υπέρ των «ερυθρόλευκων», κι ενώ εκκρεμεί η προσφυγή του «Δικεφάλου» στο CAS, όλοι αντιλαμβάνονται πως την ερχόμενη Κυριακή μπορεί (και) να τελειώσει η υπόθεση-τίτλος.

Δεν ήταν καθόλου τυχαία η τελευταία αναφορά της «ασπρόμαυρης» ΠΑΕ, που επεσήμανε πως «ο Αμπέλ Φερέιρα με τους παίκτες του καλούνται να είναι έτοιμοι για την επανέναρξη, η οποία έρχεται με ένα μεγάλο ντέρμπι που θα κρίνει πολλά».

Στις καθημερινές ομιλίες του ο Φερέιρα επιμένει να θεωρεί ότι «ακόμα δεν έχει κριθεί τίποτα», με 30 βαθμούς διαθέσιμους πάνω στο τραπέζι. Ο Πορτογάλος τεχνικός έχει ξεκινήσει να βάζει στο κλίμα του σπουδαίου ντέρμπι τους ποδοσφαιριστές του απ’ τους οποίους ζητάει «καθαρό μυαλό και πίστη στο πλάνο».

Οι συνθήκες που διαμορφώνονται δεν είναι και οι καλύτερες, ωστόσο οι «ασπρόμαυροι» έχουν μια πρώτη (και τελευταία…) ευκαιρία να αλλάξουν τη ρότα του πρωταθλήματος. «Μπορεί να είμαστε δεύτεροι, αλλά αυτό δεν σημαίνει τίποτα», επισημαίνει ο 41χρονος προπονητής.

Η περίπτωση Μίσιτς

Άπαντες στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο είναι συγκεντρωμένοι στο στόχο, χαρακτηριστικό είναι το παράδειγμα με τον Γιόσιπ Μίσιτς που ήθελε απεγνωσμένα να βρει τρόπο για να μεταβεί στην Κροατία προκειμένου να δει από κοντά τη νεογέννητη κόρη του. Μια πιθανή έξοδος του Κροάτη μέσου από τη χώρα θα έβαζε σε κίνδυνο την συμμετοχή του στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, κάτι που στον ΠΑΟΚ δεν το συζήτησαν καν. Έτσι, αποφασίστηκε να εξετάσουν, μετά το ντέρμπι της πρεμιέρας, το λογικό αίτημα του.

Οι απουσίες

οι ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ επιστρέφουν το πρωί της Δευτέρας (1/6) στο προπονητικό κέντρο της Νέας Μεσημβρίας και μπαίνουν στην τελική ευθεία για το ντέρμπι της πρεμιέρας των playoffs κόντρα στον Ολυμπιακό.

Στις προπονήσεις μέχρι την ερχόμενη Κυριακή οι «ασπρόμαυροι» θα πατήσουν γκάζι και ο Αμπέλ Φερέιρα θα ανεβάσει ταχύτητα και ένταση προκειμένου η ομάδα να παρουσιαστεί όσο το δυνατόν πιο έτοιμη στην επανέναρξη των αγωνιστικών υποχρεώσεων.

Ο Πορτογάλος τεχνικός ενόψει της 1ης αγωνιστικής δεν υπολογίζει στους τιμωρημένους Γιαννούλη, Ίνγκασον και στους τραυματίες Κρέσπο, Αουγκούστο, Ζαμπά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα