Ένινγκ στη «Bild»: «Η Ελλάδα έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο»»

Ένινγκ στη «Bild»: «Η Ελλάδα έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο»»

Gazzetta team
Ένινγκ στη «Bild»: «Η Ελλάδα έχει πάθος για το ποδόσφαιρο, ελπίζω να πάρουμε το Κύπελλο»»

bet365

Ο Μίκαελ Ένινγκ φιλοξενήθηκε στην εκπομπή Sport Bild για την Bundesliga και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε και στο πώς ζει η Ελλάδα το ποδόσφαιρο.

Ο προπονητής του Άρη σχολίασε την κατάσταση στο γερμανικό Πρωτάθλημα και αναφέρθηκε στις συνθήκες που διαμορφώθηκαν έπειτα από τη σημερινή αγωνιστική στην Bundesliga. Αρχικά ρωτήθηκε για την επέκταση της συνεργασίας του με τον Άρη και απάντησε ότι… «ελπίζω να πάμε καλά στα Playoffs και να κατακτήσουμε το Κύπελλο Ελλάδας. Η Ελλάδα είναι μια χώρα η οποία ζει για το ποδόσφαιρο, βγάζει το πάθος της για το ποδόσφαιρο οπότε της κόστισε αρκετά η παύση των αγώνων. Δυστυχώς όλα σταμάτησαν αλλά τώρα περιμένουμε την επανέναρξη του Πρωταθλήματος στις 6 Ιουνίου».

Ο 55χρονος τεχνικός των «κίτρινων» σημείωσε ότι αυτό που εφαρμόστηκε στην Bundesliga ουσιαστικά δημιουργεί τον οδηγό οργάνωσης για κάθε Πρωτάθλημα που θέλει να ξεκινήσει. «Με την εμπειρία που αποκτήσαμε (βλέποντας τους αγώνες της Bundesliga) είδαμε τι πρέπει να γίνει γα να προετοιμάσουμε τους αγώνες. Σίγουρα το ποδόσφαιρο θα είναι διαφορετικό διότι οι παίκτες έμειναν εκτός κανονικού προγράμματος για μεγάλο διάστημα, θα πρέπει να δουλέψουν ακόμη περισσότερο για να φτάσουν στο σημείο που θέλουν και νομίζω ότι θα είναι πιο συνειδητοποιημένοι σ’ αυτό που πρέπει να κάνουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα