Ολυμπιακός: Προπόνηση ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Προπόνηση ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

Ολυμπιακός: Προπόνηση ξανά στο «Γ. Καραϊσκάκης»

bet365

Με οικογενειακό διπλό που διεξήχθη στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης» ολοκληρώθηκε η η εβδομάδα προπονήσεων στον Ολυμπιακό. Ρεπό την Κυριακή και από Δευτέρα αρχίζει η προετοιμασία για ΠΑΟΚ.

Την ευκαιρία να πατήσουν ξανά το χορτάρι του «Γ. Καραϊσκάκης» είχαν οι παίκτες του Ολυμπιακού. Οι «ερυθρόλευκοι» επέστρεψαν για πρώτη φορά μετά το παιχνίδι με την Γουλβς και ολοκλήρωσαν την εβδομάδα προπονήσεων με οικογενειακό διπλό.

Οι παίκτες ήταν ορεξάτοι που βρέθηκαν ξανά στην έδρα της ομάδας και αυτό αποτυπώθηκε στα τέσσερα γκολ που επιτεύχθηκαν στο δίτερμα (3-1 το σκορ). Την Κυριακή ο Πέδρο Μαρτίνς έχει δώσει ρεπό στους ποδοσφαιριστές κι επόμενο ραντεβού είναι για το πρωί της Δευτέρας (1/6) όπου και θα ξεκινήσει η προετοιμασία για το ματς με τον ΠΑΟΚ για την πρεμιέρα των play offs.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα