Τι ισχύει τελικά για Νις-Τσιμίκα

Τι ισχύει τελικά για Νις-Τσιμίκα

bet365

Ο Κ. Νικολακόπουλος γράφει στο blog του στο gazzetta τρία πράγματα περί Νις-Τσιμίκα κι όχι μόνο.

Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Μετά τα μεσάνυχτα λοιπόν έβγαλε την πληροφορία η Εκίπ ότι η Νις φουλάρει για την απόκτηση του Τσιμίκα κι ότι ο διευθυντής ποδοσφαίρου της Νις, ο Ζιλιέν Φουρνιέ, επισκέπτεται αυτές τις ώρες την Αθήνα για να διαπραγματευθεί με τον Ολυμπιακό το ποσό της αποζημίωσης που χρειάζεται για τη μεταγραφή.

Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι δεν υπάρχει αυτή την στιγμή ταξίδι του Φουρνιέ στην Ελλάδα. Ωστόσο, είναι απολύτως αληθές ότι η Νις ενδιαφέρεται για τον Τσιμίκα! Και μπορεί να μην είναι από τα θηρία του γαλλικού ποδοσφαίρου, αλλά το χρήμα το φυσάνε στη Νις. Από το περασμένο καλοκαίρι αυτή η γαλλική ομάδα έχει κάνει μεταγραφές 50 εκ. Ευρώ! Τέσσερις παίκτες αγόρασε, τον Ντόλμπεργκ από τον Άγιαξ με 20,5 εκ. Ευρώ, τον Κλοντ-Μορίς από τη Λοριάν με 13 εκ. Ευρώ, τον Ενσοκί από την Παρί Σεν Ζερμέν με 12 εκ. Ευρώ και τον πιτσιρικά Μπουνταουί από την άσημη Παραντού με 4 εκ. Ευρώ.

Η Εκίπ συμπληρώνει την πληροφορία της περί Νις και Τσιμίκα, αναφέροντας ότι ο 24χρονος Έλληνας διεθνής αριστερός μπακ προτάθηκε στο πρόσφατο παρελθόν στη Μαρσέϊγ. Δεν είμαι βέβαιος ότι είναι ενδιαφερόμενη η Μαρσέϊγ...

Όπως κι αν έχει, βέβαια, δύσκολα μπορεί να γίνουν αυτή την ώρα τόσο προχωρημένα πράγματα για μία μεταγραφή του Τσιμίκα. Βλέπετε, ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του πολλά και σπουδαία παιχνίδια, πρωταθλήματος και Κυπέλλου, μέσα στον Ιούνιο και τον Ιούλιο. Και, βέβαια, την πρόκληση του Γιουρόπα Λιγκ τον Αύγουστο.

Υπό αυτές τις συνθήκες, δεν είναι τόσο απλό να γίνει κάτι τόσο σύντομα, όσα λεφτά και να ρίξει κάποια ομάδα στο τραπέζι.

Άσχετο: Για τον Βαγιαννίδη, είναι σίγουρο ότι θα υπογράψει στην Ίντερ; Γιατί η Ίντερ λέγεται ότι δεν θέλει να πληρώσει τροφεία (κάπου 400 χιλ. Ευρώ) στον Παναθηναϊκό. Θα φανεί στην πορεία. Πάντως, αν ισχύει ότι ο ΠΑΟΚ ενδιαφέρεται για τον παίκτη, να ξέρουμε ότι σαν ελληνική ομάδα που είναι δεν χρειάζεται να πληρώσει τροφεία για Έλληνα παίκτη.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.