ΑΕΚ: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αλμπάνης
Ο Αλμπάνης είχε νιώσει τις τελευταίες μέρες κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον είχαν κρατήσει εκτός προπονήσεων. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μπαίνει την Πέμπτη το απόγευμα σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα.
Ο Κώστας Γαλανόπουλος φυσικά συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς όπως έγινε γνωστό χθες, θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα ένα συντηρητικό πρόγραμμα για να μην προκύψει κάποιος νέος τραυματισμός.
Όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο, ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.
Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το απόγευμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή θα προπονηθούν στα Σπάτα όλοι μαζί στις 16:00.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
