ΑΕΚ: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αλμπάνης

ΑΕΚ: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αλμπάνης

Gazzetta team
ΑΕΚ: Μπήκε στο κανονικό πρόγραμμα ο Αλμπάνης

bet365

Ο Χρήστος Αλμπάνης επέστρεψε σε κανονικό ρυθμό προπονήσεων. Αποφόρτιση ο Γαλανόπουλος, συνέχισε το πρόγραμμα αποκατάστασης ο Αραούχο.

Ο Αλμπάνης είχε νιώσει τις τελευταίες μέρες κάποιες ενοχλήσεις στον προσαγωγό που τον είχαν κρατήσει εκτός προπονήσεων. Τελικά, όπως αποδείχθηκε, δεν ήταν κάτι το ανησυχητικό, με τον Έλληνα μεσοεπιθετικό να μπαίνει την Πέμπτη το απόγευμα σε κανονικό πρόγραμμα προπόνησης στα Σπάτα.

Ο Κώστας Γαλανόπουλος φυσικά συνέχισε το πρόγραμμα αποφόρτισης καθώς όπως έγινε γνωστό χθες, θα ακολουθήσει από εδώ και πέρα ένα συντηρητικό πρόγραμμα για να μην προκύψει κάποιος νέος τραυματισμός.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο, ο Αργεντινός επιθετικός συνεχίζει κανονικά το πρόγραμμα αποκατάστασης που ακολουθεί.

Οι παίκτες της ΑΕΚ προπονήθηκαν σε δύο γκρουπ το απόγευμα της Πέμπτης. Την Παρασκευή θα προπονηθούν στα Σπάτα όλοι μαζί στις 16:00.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα