O διαιτητής του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός “άρχοντας” στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν που μεταδίδεται σε 124 χώρες

Gazzetta team
O διαιτητής του ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός “άρχοντας” στο Ντόρτμουντ – Μπάγερν που μεταδίδεται σε 124 χώρες

bet365

Στην Ελλάδα τον Γερμανό Τομπίας Στίλερ τον μάθαμε από... πέρυσι, τον ξαναείδαμε εφέτος και ίσως τον ξανασυναντήσουμε. Σε δεκάδες άλλες χώρες παγκοσμίως τον γνωρίζουν σήμερα, ως τον ρέφερι του Ντόρτμουντ - Μπάγερν...

Ο Τομπίας Στίλερ, ο Γερμανός ρέφερι που είχε σφυρίξει πριν από λίγους μήνες το ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός 0-1, είναι ο ρέφερι του σημερινού “Klassiker”, το οποίο μεταδίδεται σύμφωνα με ξένα δημοσιεύματα σε 124 χώρες παγκοσμίως.

Ο Στίλερ, ο οποίος είναι διαιτητής της Bundesliga από το 2012 και διεθνής από το 2014, είναι ένας από τους λιγοστούς ξένους ρέφερι που έχουν σφυρίξει σε περισσότερα από ένα ελληνικά ντέρμπι τα τελευταία δύο χρόνια, καθώς η χρονικά πρώτη αναμέτρηση της Superleague στην οποία είχε οριστεί από την ΚΕΔ του Μέλο Περέιρα ήταν το Ολυμπιακός – ΑΕΚ 4-1 της περυσινής σεζόν.

Ο 38χρονος Στίλερ, ο οποίος έχει γεννηθεί στο Αμβούργο, είναι δικηγόρος, έχει σπουδάσει και ψυχολογία και ανήκει στην πρώτη και όχι στην 'Elite' κατηγορία της UEFA.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα