Επιστολή της Κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία της ΠΑΕ Άρης

Επιστολή της Κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία της ΠΑΕ Άρης

Gazzetta team
Επιστολή της Κυβέρνησης στη FIFA για την τιμωρία της ΠΑΕ Άρης

bet365

Με κοινή ανακοίνωσής τους, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης, ενημέρωσαν ότι ήδη η ελληνική Κυβέρνηση έστειλε επιστολή στη FIFA για την τιμωρία που επέβαλε η Πειθαρχική Επιτροπή στην ΠΑΕ Άρης.
bwin - Ντόρτμουντ - Μπάγερν με μεγάλες αποδόσεις και δεκάδες ειδικά στοιχήματα! (21+)

Είχε προηγηθεί η τηλεδιάσκεψη των ανθρώπων του Άρη με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη, αλλά και τον Διευθυντή του γραφείου του Πρωθυπουργού, Γρηγόρη Δημητριάδη, στη διάρκεια της οποίας οι «κίτρινοι» κατέθεσαν τις θέσεις τους και εξήγησαν ότι τιμωρούνται για τα χρέη μιας άλλης εταιρίας, καθώς επίσης και ότι για τη σύσταση της νέας εταιρίας, έκαναν χρήση διατάξεις της ελληνικής νομοθεσίας.

Στην κοινή ανακοίνωσή τους, ΠΑΕ και ΑΣ Άρης σημειώνουν: «Σε συνέχεια της τηλεδιάσκεψης, που πραγματοποιήθηκε στις 15 Μαΐου μεταξύ του Προέδρου της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, Θεόδωρου Καρυπίδη, του Προέδρου του Α.Σ. ΑΡΗΣ, Λευτέρη Αρβανίτη, με τον Υπουργό Επικρατείας, Γιώργο Γεραπετρίτη και τον Διευθυντή του Γραφείου του Πρωθυπουργού, κ. Γρηγόρη Δημητριάδη, η ελληνική κυβέρνηση απέστειλε σήμερα στην FIFA επιστολή αναφορικά με το ban που επέβαλε στην ΠΑΕ ΑΡΗΣ η Παγκόσμια Ομοσπονδία.

Η επιστολή, για την οποία είναι ενήμερος προσωπικά και ο Πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, συντάχθηκε από τους κ.κ. Γεραπετρίτη και Δημητριάδη με βάση τους κανόνες που διέπουν την ελληνική νομοθεσία, με τους οποίους η ελληνική κυβέρνηση διαπίστωσε ότι η ΠΑΕ ΑΡΗΣ είναι απολύτως σύννομη.

Οι κ.κ. Γεραπετρίτης, Δημητριάδης, αναγνωρίζοντας τις δίκαιες θέσεις της ΠΑΕ ΑΡΗΣ, θα καταβάλλουν τα μέγιστα για την οριστική διευθέτηση του ζητήματος με την FIFA».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα