ΠΑΟΚ: Φιλική «μάχη» στην άδεια Τούμπα

ΠΑΟΚ: Φιλική «μάχη» στην άδεια Τούμπα

Gazzetta team
ΠΑΟΚ: Φιλική «μάχη» στην άδεια Τούμπα

bet365

Σε… προσημείωση της κατάστασης που θα επικρατεί καθ’ όλη τη διάρκεια των πλέι οφ εξελίχθηκε το φιλικό μεταξύ των «μαύρων» και των «γκρι» που έγινε το Σάββατο (23/5) στην Τούμπα.
Η Bundesliga επέστρεψε με Live Streaming* και προσφορές* | *Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις

Στην εποχή μετά την καραντίνα και την επιστροφή στην κανονικότητα, οι ομάδες αρχίζουν να προσαρμόζονται στα νέα δεδομένα και στις συνθήκες που θα επικρατούν στο προσεχές μέλλον. Άδειες κερκίδες, μέτρα ασφαλείας και ποδόσφαιρο.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ επιχείρησαν να μπουν στο κλίμα της νέας εποχής με τη διεξαγωγή ενός φιλικού αγώνα, διάρκειας μίας ώρας, το πρωί του Σαββάτου (23/5) στην Τούμπα.

Πιο αναλυτικά η «ασπρόμαυρη» ΠΑΕ αναφέρει:

«Ήταν μια προσομοίωση για το πώς μπορεί να είναι ένας αγώνας στην εποχή του Covid19. Άδειες κερκίδες, μέτρα ασφαλείας και ποδόσφαιρο. Οι μαύροι αντιμετώπισαν τους γκρι σ’ ένα εσωτερικό φιλικό που εντάσσεται στην προσπάθεια του Αμπέλ Φερέιρα ν’ αποκτήσει η ομάδα του ρυθμό μετά την απραξία.

Η προπόνηση του Σαββάτου, λοιπόν, είχε χαρακτήρα φιλικής αναμέτρησης. Με ζέσταμα, ασκήσεις τακτικής και δύο 30λεπτα ημίχρονα στα οποία ο Πορτογάλος προπονητής ζήτησε από τους ποδοσφαιριστές του να βγάλουν στο γήπεδο τα χαρακτηριστικά που δούλεψαν τις προηγούμενες μέρες στη Νέα Μεσημβρία.

Την Κυριακή (24.05) ο ΠΑΟΚ θα έχει ρεπό και η προετοιμασία για την ενδεχόμενη επανέναρξη της Super League θα συνεχιστεί το πρωί της Δευτέρας (25.05) στις αθλητικές εγκαταστάσεις της Νέας Μεσημβρίας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα