ΠΑΟΚ: Κανένα στοιχείο της προσφυγής του στα χέρια του Ολυμπιακού

ΠΑΟΚ: Κανένα στοιχείο της προσφυγής του στα χέρια του Ολυμπιακού

bet365

Όπως συνέβη με τη νομική υπηρεσία της ΕΠΟ, έτσι και το CAS, την Τετάρτη (20./5) αρνήθηκε να δώσει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός στοιχεία από το φάκελο της έφεσης που έχε καταθέσει ο ΠΑΟΚ

Μια ακόμη εξέλιξη σ’ ότι αφορά την έφεση που κατέθεσε η ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, με το «όχι» του CAS στο αίτημα της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το CAS ακολουθώντας κατά γράμμα τη διαδικασία, που υπάρχει για κάθε υπόθεση που φτάνει εκεί, ενημέρωσε την Τετάρτη (20/5) για άλλη μια απόφασή του, που έχει να κάνει με την άρνησή του να παραδώσει στην ΠΑΕ Ολυμπιακός στοιχεία από το φάκελο της έφεσης που έχει καταθέσει η ΠΑΕ ΠΑΟΚ κατά της ΕΠΟ.

Αναφορικά με την προσφυγή τους οι «ερυθρόλευκοι» είχαν ζητήσει παράταση 15 ημερών από το Ανώτατο Αθλητικό Διαιτητικό Δικαστήριο της Λοζάνης, προκειμένου να κατατεθεί πρώτα η έφεση του «Δικεφάλου» και στη συνέχεια να πάρουν στα χέρια τους τα έγγραφα από το φάκελο των «ασπρόμαυρων».

Ανάλογο αίτημα είχαν καταθέσει προ ημερών και προς την ΕΠΟ, η νομική υπηρεσία της οποίας αρνήθηκε, όπως συνέβη και σήμερα (20/5) το CAS, να τους παραδώσουν στοιχεία του φακέλου, από την στιγμή που ακόμη δεν αποτελούν μέρος της δίκης (η έφεση του ΠΑΟΚ στρέφεται αποκλειστικά εναντίον της απόφασης αφαίρεσης των επτά βαθμών από τη Δευτεροβάθμια Επιτροπή) και δεν είναι καθόλου σίγουρο ότι θα αποτελέσουν. Κάτι που θα κριθεί από το Δικαστήριο της Λοζάνης όταν θα γίνει η εκδίκαση της υπόθεσης, όχι νωρίτερα.

Μπες στο Fantasy του Gazzetta για το ελληνικό πρωτάθλημα, εντελώς δωρεάν. Φτιάξε την δική σου ομάδα, αγόρασε τους κατάλληλους παίκτες και κέρδισε μεγάλα δώρα. Κάνε τις μεταγραφές που πιστεύεις, δημιούργησε το δικό σου πρωτάθλημα και ταυτόχρονα μπορείς να συμμετέχεις στη συνολική βαθμολογία για τα έπαθλα. 

 

Στο Transfer Center του Gazzetta θα μάθεις για όλες τις μεταγραφές που έχουν γίνει το καλοκαίρι για να μην πιαστείς αδιάβαστος στο νέο Fantasy.

SUPERLEAGUE NEWS FEED